Budgettip: shop nu deze woonaccessoires met fijne kortingen

29 september 2017
Cover

Zo nu en dan krijgen winkels het op hun heupen en geven ze op een groot deel van de collectie tijdelijk héle fijne kortingen. Wij gaan graag op zoek naar deze koopjes en, jawel, we hebben weer een paar prachtige afgeprijsde woonitems weten op te snorren! Dit keer vonden we onze heil bij Blokker. En hoewel je Blokker misschien nog vaak associeert met witgoed en huishoudelijke producten, kan je er ook terecht voor superleuke woonaccessoires. Sla dus je slag, want de OP = OP actie loopt nog t/m 4 oktober!

Je inrichting een kleine upgrade geven, daar wordt niemand slechter van toch? En dat hoeft zeker niet in de kosten te lopen. Je moet simpelweg weten waar je moet zijn. En dat is deze week dus bij Blokker. Sfeervolle toevoegingen aan je interieur shop je daar nu voor kleine prijsjes en dat is áltijd leuk! Dit zijn de fijnste aanbiedingen die we zijn tegengekomen:

Krukje bont

Kruk met imitatiebont // nu voor €9,00

Letterbord

Letterbord 45 x 60 cm // nu voor €39,00

Bakkerskast

Bakkerskast op wieltjes // nu voor €29,00

Schaaltjes

Schaaltjes met print (set van 3) // nu voor €5,00

Lamp

EGLO hanglamp Carlton // nu voor €37,46

Lichtbox

Lichtbox in zwart-wit // nu voor €15,00

Kussen

Velvet kussens // nu voor €6,00 (en twee kussens voor €10,00)

Lijst

Fotolijst goud 13 x 18 cm // nu voor €2,00

Speaker

Bluetooth speaker // nu voor €12,00

Wandrek groen

Wandrek rond // nu voor €9,00

Zo. Daar fleurt je huis lekker van op, terwijl je ook je portemonnee tevreden stemt. Jij hebt dus wat te doen: op naar Blokker! Wacht niet te lang, de actie heet natuurlijk niet voor niets OP = OP. Shop ze!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter