Een bank koop je toch gewoon vanuit je luie stoel?

6 december 2013
hoekbank sofaathome

Men is al jaren gewend aan meubelwinkels op woonboulevards en men vindt ook steeds vaker en makkelijker de weg op het internet. Ondanks dat lopen de omzetten in de traditionele winkels terug en is een bankstel bestellen op internet vaak moeilijker dan men aanvankelijk denkt.

hoekbank sofaathomeHet consumentengedrag is de laatste jaren erg veranderd, urenlang slenteren over drukke woonboulevards, winkel in, winkel uit, het is niet meer nodig. Sinds de komst van internet wordt de hele oriëntatiefase bij de aankoop van bijvoorbeeld een hoekbank of een bankstel op het internet afgewerkt. Met zit liever een avondje op de bank met een laptop of tablet op schoot. Om vervolgens heel gericht te google-en met specifieke zoekopdrachten om de ene virtuele winkel te bezoeken na de andere. Lekker op de bank met een kopje koffie bij de hand.

Dit alles was tot voor kort mogelijk met een grote hoeveelheid meubelen. Tafels, TV meubels, kasten, etc, het is allemaal heel eenvoudig te bestellen. Aan de hand van foto’s en de opgegeven afmetingen is het geen hogere wiskunde om je een voorstelling te maken van hoe e.e.a er in het echt uit zal zien. Een fauteuil, bankstel of hoekbank online kopen wordt ineens een stuk lastiger. Bij deze meubelen zijn niet alleen het uiterlijk en de afmetingen een doorslaggevende factor bij de aankoop, maar is er nog een veel belangrijkere eigenschap die minstens zo belangrijk is…

Er is geen enkele app, website of online winkel die je het comfort van de betreffende stoel, bankstel of hoekbank kan laten voelen.

Daar komt vanaf nu verandering in. Sofa at Home is een online winkel concept met één heel groot verschil! In de webshop van Sofa@Home is het niet mogelijk om online te bestellen. Wél is het mogelijk om alle banken, hoekbanken, loveseats en meer online uitgebreid te bekijken. Vervolgens kan via de website een afspraak gemaakt worden met een adviseur van Sofa at Home die je eerst bezoekt met een speciaal ingerichte demowagen. In deze mobiele showroom zijn van alle modellen minimaal één zitplaats aanwezig. Je kunt dan ook eerst proefzitten alvorens de bank van je dromen te bestellen.

FB fotoHet tweede grote voordeel van deze succesvolle formule is dat alle essentiële beslissingen bij de aankoop van een bank genomen kunnen worden op dé plaats waarop dit het best mogelijk is. Je eigen woonkamer!
Kleuren kunnen zorgvuldig worden afgestemd op de rest van het interieur en afmetingen kunnen ter plaatse worden gemeten en bepaald. Hierbij zal de betreffende adviseur van Sofa at Home u met al zijn ervaring graag van dienst zijn.

Blijkt uiteindelijk toch het gekozen bankstel of hoekbank niet naar wens dan heeft u altijd nog de gratis omruil garantie van Sofa@Home!

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op www.sofaathome.nl

Kijk ook eens naar