Haal het voorjaar in huis met HEMA

13 maart 2017
Cover2

We zijn afgelopen dagen getrakteerd op heel wat zonuren en dan begint het meteen te kriebelen. Tijd voor een flinke voorjaarsschoonmaak, wat kleur in huis en verse bloemen op tafel. Met de ‘vrolijk wonen’ producten van HEMA is jouw interieur klaar voor de lente!

Frisse pastelkleuren en vrolijke accessoires duiken op in de etalages en op menig webshop. En dat doet goed voor ons humeur én interieur. De winterse, donkere kleuren maken plaats voor lichte tinten en je huis krijgt hierdoor meteen een lenteachtige vibe. Als dan ook nog het zonnetje naar binnen schijnt is het plaatje helemaal compleet!

Ook HEMA heeft de lente in de bol en heeft de leukste woonaccessoires geselecteerd onder de toepasselijke noemer ‘vrolijk wonen’. Wij hebben de categorie eens goed doorgespit en hebben onze favoriete items al gespot! We zetten ze graag voor je op een rijtje:

Vazen

Onmisbaar in je lente-interieur: vazen! En ja, natuurlijk ook de bloemen die erin horen ; ) Groen met stippels, transparant of prachtig blauw, de keuze is aan jou!

20-x-11-x-11-roze-25800441-pdpmain

Kweek je eigen basilicum in dit gezellige roze vogelhuisje. Je hebt geen potgrond nodig en het duurt zo’n 8 tot 12 weken tot je de basilicum kunt plukken.

bewaarfles-60100019-productzoom_rd

Deze zomerse beugelfles is perfect voor het bewaren van olie, azijn, dressing of je zelfgemaakte ice tea. Handig!

koraal-41330117-pdpmain

Een solar tuinlampion die werkt op zonne-energie, makkelijker ga je het niet krijgen. Fleur je tuin op met verschillende kleuren lampions en genieten maar!

55-x-12-x-10-lichtblauw-13300142-pdpmain

Dat het lente wordt betekent niet dat alle kaarsen meteen verbannen moeten worden. Integendeel; deze frisse kaarsenhouder kan extra shinen met leuke gekleurde kaarsen.

168-x-133-oranjewit-41300029-pdpmain

De lente is perfect voor een luie picknick in het park. Dit superhandige picknickkleed vouw je snel op tot klein pakketje met handvat en is heerlijk zacht. Ook verkrijgbaar met bloemenpatroon.

140-x-200-lichtgrijs-5720035-pdpmain

Slaap onder de blaadjes van dit frisse dekbedovertrek gemaakt van soft cotton.

50-x-50-geel-7370014-pdpmain

Geel is dé kleur van de lente en maakt meteen vrolijk. Spring is in the air met deze fijne kussenhoes.

Jars

Gezellige glazen jars in verschillende kleuren. Handig voor je zelfgemaakte sapjes, smoothies of als voorraadpotjes!

Als je hier geen zonnige bui van krijgt… Je kunt hier alle producten van de ‘Vrolijk wonen’ categorie bekijken. Laat die zon dus maar stralen, want jouw interieur is er bijna klaar voor!

Foto1

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter