Kijk je ogen uit bij KEET

10 mei 2016
Je kunt ook een lekkere lunch verorberen bij KEET

KEET is een echte aanwinst voor Rotterdam. De frisse concept store biedt een platform aan allerlei beginnende ondernemers en webshops. Er liggen genoeg spullen om er uren rond te kunnen dwalen en wij moeten ons bedwingen om niet direct ons hele loon te spenderen.

Frisse jonge merken

De winkel werd opgericht om beginnende webshops en online merken een fysieke plek te kunnen geven. Hoewel KEET zeker geen pop-up store is, verandert het assortiment wel zeer regelmatig. Je zult dus steeds iets nieuws aantreffen als je de zaak bezoekt. Elk merk heeft zijn eigen plekje en zo fladder je van schap naar schap.

IMG_1678

Lekkere aroma’s

Al meteen bij binnenkomst worden we nieuwsgierig, want het ruikt ontzettend lekker in de zaak. Al snel hebben we de bron van dit parfum gevonden: de kaarsen, douchegels en zeepjes van puurzeep.com met bijzondere geuren als patchouli, katoen en sandelhout. Of wat denk je van een DIY soap? Zo kun je lekker zelf de zeep naar jouw smaak samenstellen.

IMG_1680

Leuks voor de kinderen

Van confetti, slingers met ‘I’m going to be a big brother’ en andere versiersels tot aan schattige rompertjes met ‘My cook is the best’. Bij KEET vind je met gemak een leuk en origineel kraamcadeautje. Vooral de suikerzoete nachtlampjes in de vorm van een roze nijlpaardje, blauw wolkje of geel handpeertje van het merk Dutch-lifestyle vallen direct op. Nog een absolute topper: de babyshowerglove. Een anti-slip handschoen waarmee je jouw baby steviger vast kunt houden onder de douche.

KEET_MKF2498

Goede doelen

Buiten alle toffe interieuritems, vinden we ook een aantal goede doelen in de winkel. ‘Liefs van Keet’ is een boekje met een toepasselijke naam dat gaat over een hondje dat uit logeren gaat. De hele opbrengst van het van het product gaat naar goede doelen die opkomen voor kinderen in verdrukking. Daarnaast verkoopt de concept store ook houten snijplanken waarmee je KWF kankerbestrijding sponsort.

KEET_MKF2253

Een vorkje prikken bij KEET

Als je na het winkelen een rammelende maag hebt, kun je voor een lekkere lunch ook bij KEET terecht. Het achterste gedeelte van de zaak is gereserveerd voor hongerige shoppers, flexwerkers die gebruik willen maken van de gratis WiFi of vrienden die gewoon even bij willen kletsen. Het café serveert verschillende salades, tosti’s en gebakjes en heerlijke koffie.

KEET-2720150423

 

KEET
Oppert 2a
Rotterdam

 

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter