Inspiratie: De mooiste houten schuifdeuren

13 september 2017
2.

Bij het boosten van het interieur wordt er vaak niet gedacht aan het upgraden van de deuren. Terwijl deuren een echte eyecatcher kunnen zijn, mits je het goed aanpakt natuurlijk.  Kijk bijvoorbeeld eens naar deze houten schuifdeuren! Naast dat het je een hoop ruimte kan besparen, is het ook nog eens een enorme lust voor het oog.  Wij zijn al helemaal om!

4.

Deze deur met een soort visgraatmotief is niet alleen superstrak, maar de stalen rails en het stalen handvat zorgen voor een stoere uitstraling. Bovendien zorgen de neutrale kleuren ervoor dat de deur in ieder interieur tot zijn recht komt.

3.

Door de combinatie van de rustige kleuren in de kamer straalt de deur een en al rust uit. Maar een neutrale, houten schuifdeur zou hier ook heel erg mooi staan.

 

5.

Wauw! Deze houten deur springt echt in het oog. Door de kleur van het hout valt de deur extra op.

6.

Geen zin om bakken met geld uit te geven aan een nieuwe schuifdeur? Deze deuren zijn hergebruikt en hebben op die manier een tweede leven gekregen. Wat wij heel leuk vinden, is dat je de wieltjes onder de deuren kunt zien.

Schuifdeur

Over neutrale looks gesproken! Deze houten schuifdeur is een ware eyecatcher. Door de asymmetrische vorm van het hout en de donkere achtergrond kun je niet om de deur heen. Wat een plaatje!

 

7.

Geen fan van neutrale kleuren? Geen enkel probleem, zoals je ziet is de houten schuifdeur in een minder traditioneel kleurtje ook erg mooi!

8.

Wij zijn weg van deze prachtige houten schuifdeuren, jij inmiddels ook?


 

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: 1. lauren nelson design //  2. praxis //  3. marington //  4. pinterest //  5. traditional home  //  6. home depot //  7. welke.nl

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter