Binnenkort nieuwe kozijnen? Bezoek de Nationale Kunststof Kozijn Dagen!

30 september 2017
Kunststof kozijnen

Dit blogbericht is tot stand gekomen i.s.m. ALKU

Je huis is één van de meest kostbare bezittingen die je hebt. Logisch dus dat je graag alles op orde hebt als het op je woning aankomt. En dan hebben we het niet alleen over het interieur, want ook het exterieur van je huis heeft aandacht nodig. Stevige dakpannen, veilige deuren en stevige kozijnen en ramen klinken stuk voor stuk vanzelfsprekend en zijn absoluut geen overbodige luxe. Toch zijn veel (oudere) huizen slechte geïsoleerd, bijvoorbeeld door rotte of zelfs onveilige houten kozijnen. Overweeg je om binnenkort je kozijnen een upgrade te geven? Lees dan vooral even verder, want we hebben een héle fijne tip voor je.

Kunststof kozijnen winnen steeds meer terrein in Nederland. Niet zo gek ook, want een kunststof kozijn schaf je in principe maar één keer aan. Met een lange levensduur, veel veiligheidsvoordelen en gunstige prijzen zijn deze kozijnen een logische keuze. En waar het imago van kunststof kozijnen voorheen niet altijd even goed was (want: lelijk), zijn deze varianten tegenwoordig haast niet meer van houten kozijnen te onderscheiden dankzij een houtnerfstructuur. Een kleine impressie van kunststof kozijnen:

Kozijnen

open-dicht-2

20130628_0624

Waarom zou je dus níét voor kunststof kozijnen kiezen? Dat is wat ALKU ook dacht, en om het gebruik van dit duurzame product te stimuleren hebben ze de Nationale Kunststof Kozijn Dagen (NKKD) in het leven geroepen. Deze dagen vinden plaats op 5, 6 en 7 oktober en maar liefst 22 kunststof kozijndealers uit heel het land doen mee. Mocht jij overwegen om kunststof kozijnen aan te schaffen of wil je met eigen ogen zien wat het verschil is tussen kunststof en houten kozijnen? Dan staan tijdens de NKKD de deuren van deze dealers open voor je. Daarnaast zijn er verschillende acties, waarbij de kortingen flink oplopen én je €1.000,- aan shoptegoed kunt winnen.

Kortom: de moeite waard om eens langs te gaan als jij je huis binnenkort wil voorzien van nieuwe kozijnen. Alle informatie over de Nationale Kunststof Kozijn Dagen is terug te vinden op de website van ALKU.

ALKU_NKKD_meer-weten-resized

ALKU
Alle informatie over kunststof kozijnen
Nationale Kunststof Kozijn Dagen

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter