VT wonen&design beurs

30 september 2016
IMG_1578

Het zal jullie als woonliefhebbers vast niet ontgaan zijn; deze week staat de RAI in Amsterdam in het teken van de vt wonen&design beurs. De mooiste merken, nieuwste trends en beste woonadviezen allemaal onder één dak… Daar moesten wij bij zijn! Dus vertrokken we donderdag richting Amsterdam om een frisse dosis inspiratie op te doen en de leukste producten te ontdekken. Het woonseizoen is geopend!

Gewapend met camera struinen we door de drie verschillende hallen. De eerste hal die we binnenstappen is de vtwonen-hal. Hier pronkt het vtwonen-huis, met haar prachtige inrichting. Het gebruik van verschillende materialen en stijlen geeft een heus ‘huiskamergevoel’. Het groen is niet aan te slepen; bij zo’n beetje elke stand worden we overladen met planten en urban jungles. Je komt er compleet ingerichte kamers boordevol inspiratie tegen en kunt er gelijk je trolley volladen met de mooiste producten.

De tweede hal staat in het teken van Dutch Design, waar Nederlandse designers hun de pronkstukken uit hun collecties tentoonstellen. Hier ga je gegarandeerd bijzondere woonitems tegenkomen!

Door naar de laatste, ‘wonen-in-stijl’ hal. Hier staan de luxere merken en wordt de landelijke woonstijl uitgelicht. Voor exclusieve designs zit je hier helemaal goed.

Crowd

Badkamer_g

Lampen

Bar_g

Urban Jungle

Karwei_g

Lampen2_g

Buizenwand_g

VT huis_g

Kan jij woonadvies gebruiken of wil jij inspiratie opdoen voor een nieuw interieur? De vt wonen&design beurs staat nog t/m 2 oktober in de RAI Amsterdam. Tickets kosten €19,- en zijn hier te bestellen.

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter