Welkom bij Homeplaza!

Homeplaza is een inspiratieplatform en interieurzoekmachine. We schrijven over alles binnen de home, living & lifestyle branche. Voor ons is het inrichten van een huis geen hobby, maar een way of life én een manier om uitdrukking te geven aan onze identiteit. Voor ons inspiratieblog zijn we constant op zoek naar nieuwe ideeën en inspiratie. En deze passie willen we graag met je delen. Mocht je zelf deel willen uitmaken van ons blog? Aarzel dan ook niet om contact op te nemen voor de mogelijkheden.

Naast het inspiratieplatform, kun je op onze merkenpagina terecht voor een uitgebreid productaanbod van verschillende merken die bij ons zijn aangesloten. Op de productpagina's vergelijk je eenvoudig prijzen van diverse aanbieders en vind je handige informatie over het betreffende product.

Homeplaza houdt nauwe contacten met allerlei branche organisaties, winkelketens, webshops, fabrikanten én natuurlijk onze lezers. Op deze manier zijn we continu op de hoogte van alle ins en outs binnen de home, living & lifestyle branche. Wil je je eigen meubels of merk op Homeplaza onder de aandacht brengen? Bekijk dan de adverteerderspagina voor meer informatie.

Voor vragen, tips of opmerkingen kun je altijd terecht bij ons Homeplaza team via info@homeplaza.nl.


Groetjes,

Het Homeplaza team

footer-logo