Populaire producten

Meer artikelen

Slapen in stijl

Ondanks dat je in een slaapkamer vaak meer uren doorbrengt met je ogen dicht, is de sfeer hier erg belangrijk. Zo zorgen harde kleuren er namelijk voor dat je lichaam minders snel kan ontspannen en geven blauwtinten vaak een koud gevoel. Op Meubeltrack vind je genoeg artikelen die ervoor zorgen dat jij, na een slaapkamer make-over, slaapt in stijl.

Vind jouw slaapkamer inspiratie

Binnen de woning zijn de slaapkamer en woonkamer vaak het meest populair. Waarom? Omdat gemiddeld gezien hier de meeste tijd wordt doorgebracht. Logisch dat ook jij wilt dat het er hier op-en-top uitziet. Om er zeker van te zijn dat je geen enkele trend mist, verzamelt Meubeltrack alle slaapkamer inspiratie op één inspirerend interieurplatform. Klik via ruimtes op slaapkamer en laat je overspoelen met inspiratie!

Do It Yourself

Maak zelf een hemelbed of een hoofdbord. Vele sites geven simpele Do It Yourself’s over hoe je dit heel eenvoudig kunt maken. Wanneer je op zoek gaat naar een DIY project voor de slaapkamer krijg je vaak de meest creatieve ideeën. Twee linker handen? Geen paniek! Meubeltrack heeft verschillende artikelen waar je ook genoeg eenvoudige slaapkamer ideeën uit kunt halen. Zo doet het juiste dekbedovertrek of nachtlampje al wonderen zonder écht zelf aan de slag te gaan.

Slaapkamer inrichten? Wat heb je nodig?

Het inrichten van de slaapkamer kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van de ruimte. Past er in jouw slaapkamer alleen een tweepersoonsbed? Dan is het handig om de rest van de kamer niet te vol te zetten met andere spullen. Heb je juist bijna een balzaal? Dan kun je zelfs overwegen om een groter meubelstuk neer te zetten. Op Meubeltrack vind je verschillende artikelen met inspiratie voor het inrichten van de slaapkamer. Ga jij voor een luxe hotelsuite of wordt het een vrolijke verzameling aan kleuren?