Populaire producten

Meer artikelen

Binnen en buiten zijn één

Naast inspiratie voor in huis, is er op Meubeltrack ook inspiratie te vinden voor de tuin. Tegenwoordig is het de kunst om het interieur te laten overlopen in het exterieur. Vandaar dat vele tuinmeubelzaken hun tuinsets inspireren op de laatste interieurtrends. Al deze inspiratie wordt door Meubeltrack verzameld en weergegeven in verschillende artikelen. Op deze manier heb je alles voor de tuin binnen handbereik.

Alles voor in de Tuin

Onder de categorie tuin vind je volop tuin inspiratie. Zo wordt er, zeker in de zomerperiode, bijna wekelijks een nieuw inspiratie artikel gepubliceerd. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van de allerlaatste trends op het gebied van tuininrichting. Wil je niet alleen geïnspireerd worden op het gebied van tuinen? Volg Meubeltrack dan op Facebook, Instagram en Pinterest voor een dagelijkse dosis interieur inspiratie!

Tuin ideeën verzamelen

Je ziet ze vast regelmatig voorbijkomen, de mooiste plaatjes vol met tuin ideeën. Zou dit ook bij jouw tuin passen? Vaak kun je met een aantal bloempotten en het juiste tuinset al een fijne sfeer creëren, ongeacht de grootte van de tuin. Vind je het toch lastig om je tuin op de juiste manier in te richten? Meubeltrack heeft veel verschillende artikelen met meerdere inspiratiebeelden. Wellicht krijg jij daar spontaan een gaaf tuin idee van?

Na het huis, komt de tuin

In veel gevallen staat de tuin, bij een verbouwing of verhuizing, op de tweede plaats. Ben je eindelijk zo ver om de tuin te gaan inrichten? Of kan jouw tuin wel een frisse opknapbeurt gebruiken? Dan is het inrichten van de tuin misschien wel het leukste om te doen! Al kan dit ook best lastig zijn, want hoe groot kan het tuinset nu precies worden? Meet daarom altijd van tevoren goed op wat je kwijt kunt, zo kom je tijdens het inrichten van je tuin niet voor spontane verrassingen te staan! Klaar? Inrichten maar!