Populaire producten

Meer artikelen

Creëer je eigen werkplek

Flexwerken, thuiswerken, freelance of op kantoor. Tegenwoordig wordt er dagelijks veel tijd doorgebracht achter een bureau. Om echt productief je werk te kunnen uitvoeren, is een goede werkplek belangrijk. Niet alleen op ergonomisch gebied, maar ook omdat je op een stijlvolle werkplek nu eenmaal eerder de motivatie vindt om door te werken. Het is belangrijk om voor jezelf een fijne werkplek te creëren. Zelfs op kantoor kun je hier je eigen persoonlijke touch aan geven, door bijvoorbeeld foto’s en een plantje op het bureau neer te zetten. Zo simpel kan het zijn!

Laat je inspireren

Een bureau, voldoende bergruimte en de nodige accessoires om enigszins gestructureerd te werk te gaan. Dit zijn toch wel basis elementen voor een goede en fijn werkbare werkplek. Naast de praktische zaken is het niet geheel onbelangrijk om het ook allemaal interieurstylisch verantwoord te maken. Op Meubeltrack vind je verschillende artikelen waarin werkplek inspiratie met je wordt gedeeld. Wil je dagelijks geïnspireerd worden? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Pinterest!

Van idee tot werkplek

Het realiseren van een werkplek begint vaak met een inspirerend idee. Maak bijvoorbeeld je bureau zelf of geef de poten van je bureaustoel een andere kleur. Daarnaast zijn er veel creatieve ophangsystemen om te zorgen voor een ‘clean desk’. Hierdoor is je werkplek altijd opgeruimd, maar heb je de belangrijkste benodigdheden binnen handbereik. Uiteraard zijn er verder nog veel meer creatieve werkplek ideeën, om van jouw werkplek een eye catcher te maken. Bekijk deze ideeën onder de categorie werkplek in het menu.

Zo richt je een werkplek in

Wanneer alle grote meubelen zijn verzameld, kan het inrichten van de werkplek beginnen. Zorg in ieder geval voor voldoende opbergruimte, een grote kast mag dan ook zeker niet ontbreken. Zoek bijvoorbeeld ook naar kamerplanten en een fijn zittende bureaustoel. Een kamerplant zorgt voor frisse en gezonde lucht. Een fijn zittende bureaustoel voorkomt rugklachten, zeker wanneer je de hele dag moet zitten. Kijk voor een stijlvolle maar goed zittende bureaustoel eens onder de categorie producten, kantoormeubels. Voor welk designersitem ga jij?