De Bijenkorf viert Pasen met fijne kortingen op topmerken

12 april 2017
Cover3

Pasen staat weer voor de deur en dat betekent genieten! Lekker lang weekend, een uitgebreid paasontbijt en natuurlijk zakken vol paaseitjes wegwerken… What’s not to like? En om Pasen nóg wat leuker te maken geeft de Bijenkorf t/m 2e Paasdag korting op heel veel merken op het gebied van wonen & interieur!

Paasvoordeel bij de Bijenkorf

De Bijenkorf is er voor iedereen die van interieur en design houdt en hier graag een extra centje aan uitgeeft. Zowel voor de grote als kleinere merken zit je helemaal goed bij de Bijenkorf. Tot en met maandag 17 april 2017 krijgen klanten tot 20% korting op duizenden artikelen van topmerken, waaronder Hay, Vitra en Rituals. Dus heb jij je oog laten vallen op een gaaf woonmerk of zoek je nieuwe accessoires voor in huis? Dit is je kans om alles met een fijne korting aan te schaffen!

1.

2.3.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het gros van de merken die verkrijgbaar zijn bij de Bijenkorf shop je dus vanaf nu met kortingen. Wees gewaarschuwd: de webshop van de Bijenkorf is er ééntje om jezelf helemaal in te verliezen! Je scrolt van het ene prachtige product naar het andere en voor je het weet zit je winkelmandje vol met de leukste hebbedingen. Dit zijn er nogal wat, daarom zetten we graag onze favoriete woonitems voor je op een rijtje:

Onze favorieten

 

 De actie is geldig van 12 april t/m 17 april 2017. Zowel in de winkel als online profiteer je van de kortingen. Als dat geen heerlijke Paasdagen worden weten wij ‘t ook niet meer! ; )

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter