Binnenkijken bij dé raambekleding en vloerspecialist van Nederland

16 augustus 2018
Perzisch tapijt

Wil je alles weten over raamdecoratie en vloeren? Dan ben je bij Tapijtcentrum Nederland aan het juiste adres. Na een interview met manager Marcel van de vestiging in Tilburg zijn wij overtuigd: bij Tapijtcentrum krijg je persoonlijk advies op maat en ga je altijd tevreden de deur uit. (samenwerking)


Tapijtcentrum Nederland is uniek

De formule is uniek, anders en onderscheidend ten opzichte van concurrenten. Mocht je nog twijfelen over waar je jouw vloer en/of raamdecoratie gaat halen, dan kun je het beste terecht bij Tapijtcentrum. Waarom? Omdat zij koning zijn in vakmanschap, service, klantvriendelijkheid, kwaliteit én montage. “Als hier iemand de winkel binnenkomt dan zijn wij bereid om uitgebreid te informeren naar de wensen en de tijd te nemen om een passend advies aan te bieden” aldus Marcel.

flexlaminaatwand

Deze producten mag je niet missen

Trends zijn belangrijk, zo ook in de raamdecoratie en vloerenbranche. Continu op de hoogte zijn over wat ‘hip’ is en wat niet. Wat nu vooral trends zijn? Met stipt op één PVC-vloeren en houten jaloezieën. Marcel vertelt dat deze trend vooral komt uit de zakelijke markt: “Waar je eerst alleen PVC-vloeren zag in kantoorpanden, willen steeds meer mensen dit ook thuis. Ze vinden de vloeren vaak zo mooi, dat zij bereid zijn om hier meer voor te betalen.” Dan is er ook nog de traprenovatie. De trap is tegenwoordig een belangrijk onderdeel in het interieur en krijgt tegenwoordig steeds vaker een complete make-over in plaats van dat deze simpelweg wordt vervangen.

_DSC0250

Ben jij de doelgroep?

“Veel mensen in Tilburg zullen ons wel kennen, al mag het in naamsbekendheid nog wel beter zijn. Zo kunnen we een veel grotere doelgroep bedienen. Niet iedereen weet dat wij in alle prijsklassen producten aanbieden: laag, midden of hoog segment, het kan allemaal.” Dus ben jij student, werkend, gepensioneerd, werkzoekend, net verhuisd, van plan te gaan verhuizen, op zoek naar een betrouwbare winkel die jouw hele woning kan voorzien van vloeren en/of raamdecoratie? Dan ben jij degene die Tapijtcentrum zoekt. Loop eens binnen en kijk je ogen uit!

Tapijten

Bezoek een van de woonwinkels

Ben je na het lezen van dit artikel heel nieuwsgierig geworden naar de winkel in Tilburg? Neem dan zeker eens een kijkje als je er in de buurt bent. Je vindt er vloeren en raamdecoratie in alle prijsklassen en er zit vast iets voor je tussen! Bekijk hier het adres en de openingstijden. Woon je niet in de buurt van Tilburg? Bezoek dan een van de andere woonwinkels van Tapijtcentrum.


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tapijtcentrum Nederland

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter