Badkamergeheimen: zo creëer jij de douche van je dromen!

4 november 2016
ba392f89806385cace0eebe1473e9c1b

Dit blogbericht is tot stand gekomen in samenwerking met Maxaro

Ze zeggen weleens dat het dé plek is waar ideeën ontstaan. Waar je in alle rust nadenkt over wat je bezighoudt en waar je helemaal zen (en schoon!) weer vandaan komt. We hebben het natuurlijk over de douche. En hoe leuk is het als je douche naast praktisch ook nog eens een lust voor het oog is? Heb jij plannen om binnenkort de badkamer aan te pakken of ben je op zoek naar inspiratie voor die ene perfecte douche? Lees dan vooral even verder!

Douches zijn er in vele soorten en maten. De grootte van de badkamer is vaak bepalend voor de inrichting ervan, maar ook als je niet gezegend bent met een ruime badkamer zijn de mogelijkheden eindeloos. We hebben ons verdiept in de wereld van de douche en zijn helemaal weg van douchecabines en inloopdouches met een glazen wand! Waarom? In tegenstelling tot dichte douchewanden, zoals muurtjes, zorgen glazen douchewanden voor een groter ogende badkamer. Kies voor één zijwand voor een stijlvolle inloopdouche of ga voor een douchecabine met schuifdeur om ruimte te besparen. Laat je inspireren door deze foto’s van prachtige douches. Kijk je even mee?

Douchecabines

vormen douchecabinesDe douchecabines van Maxaro zijn leverbaar in allerlei afmetingen en modellen. Zo past er altijd een cabine in jouw badkamer, ongeacht de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een rechthoekige douchecabine als je wat extra ruimte in de douche wil creëren of een kwartronde als je juist op doucheruimte wil besparen. Maak voordat je overgaat tot een aankoop altijd eerst een tekening op maat, zodat je écht een goed beeld krijgt van de beschikbare ruimte. Tip: als je badkamer nog leeg is, leg dan een stuk papier of karton op de vloer, zodat je goed kan inschatten welk formaat en welke vorm het beste bij de badkamer passen.

Sanitairtotaal cabine 1-1

Met een douchecabine met schuifdeur bespaar je ruimte – ideaal dus voor een kleinere badkamer!

Douchecabine

douchecabine

douchecabine

Inloopdouches

Modellen inloopdouches

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een inloopdouche, en dat begrijpen we heel goed! Het geeft je badkamer een stijlvol karakter, straalt ruimtelijkheid uit en is erg praktisch, vooral in een wat kleinere badkamer. Doordat je niet vastzit aan een douchebak oogt de douche groter en met behulp van een douchegoot wordt het water netjes afgevoerd. Ook bij inloopdouches worden er verschillende modellen aangeboden, zoals één of twee vaste wand(en), gebogen wanden of vaste wanden met een korte zijwand. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten: een glazen wand voor een inloopdouche bestel je bij Maxaro al vanaf €75,-. Pas op, want hier gaat je interieurhartje sneller van kloppen!

Sanitairtotaal inloopdouche 1-1

Inloopdouche met een vaste wand met muurprofiel: praktisch, ruimtebesparend én stijlvol 

5.

3.

15.

13.

Regendouche

Wil je écht de show stelen en ook nog eens optimaal genieten tijdens je douchebeurt? Maak het dan helemaal af met een regendouche (yes please!). De regendouche zorgt voor een ruime waterstraal en dus meer comfort dan een normale douchekop. En dacht je dat je hier je portemonnee voor moet trekken? Integendeel! Ook met een minder ruim budget is er gewoon een regendouche beschikbaar. Laat die geweldige ideeën maar komen; aan de douche kan het niet liggen!

Sanitairtotaal regendouche 1-1

Deze ovale regendouche waar je gelukkig van gaat worden (yes, ook van de prijs!)

Regendouche 2

Regendouche 3

Regendouche 4

 Over Maxaro

Maxaro is de grootste online winkel als het om badkamerproducten gaat. Naast de superuitgebreide online shop hebben ze ook een showroom, waar je naar hartelust tussen de producten kan rondlopen om alles eens goed te bekijken. Leuk feitje: op Trustpilot krijgt Maxaro maarliefst een rapportcijfer van 9,2. Dan weet je zeker; hier zit je goed voor een spiksplinternieuwe douche in jouw badkamer! Wil je graag meer inspiratie opdoen? Op Pinterest verzamelt Maxaro de mooiste badkamers waar je gegarandeerd verliefd op wordt!

Beelden douchecabines: 1. Maxaro //  2.  onbekend //  3. pinterest //  4. moodhouse
Beelden inloopdouches: 1. Maxaro //  2. homedsgn //  3. pinterest //  4. haus collingwood //  5. pinterest
Beelden regendouches: 1. Maxaro //  2. decor pad //  3. tumblr //  4. bhg

Maxaro
Zaagmolen 2a
Oud Gastel

 

 

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter