Het hele jaar genieten van buiten met een terrasoverkapping of veranda

2 augustus 2017
header-varanda2

Dit blogbericht is tot stand gekomen in samenwerking met ALKU

Natuurlijk zitten we deze maanden graag in onze tuin om te genieten van het zomerzonnetje. Maar het is en blijft Nederland, dus écht zeker van mooi weer zijn we nooit helemaal. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een terrasoverkapping of veranda in de tuin. Mochten de weergoden ons kikkerlandje dan niet goed gezind zijn, zit je toch lekker droog buiten. Ideaal voor wie graag de tuin in gaat. En het allerleukste is dat overdekte terrassen en veranders heel goed te decoreren zijn. Zo haal je de gezellgheid van binnen gewoon naar buiten!

Comp

Tijdloos comfort

Het liefst genieten we zo lang mogelijk van onze tuin, ongeacht het seizoen en de weersvoorspellingen. Met een terrasoverkapping verleng je je woonruimte en zorg je voor ultiem comfort. Er zijn tal van mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een terrasoverkapping met glazen zijwanden en dak, waarbij je zoveel mogelijk zonlicht toelaat. Een grote overspanning is te realiseren met een polycarbonaat dak en geïsoleerde overkappingen behoren ook tot de opties. Kortom; er is van alles mogelijk, maar wat past nou het beste bij jouw woning en tuin?

ALKU is specialist op het gebied van overkappingen en veranda’s en geeft advies op maat. En niet alleen het advies is op maat; bij elke woonsituatie hoort een maatwerk oplossing. ALKU werkt met aluminium, waarmee slanke profielen voor grote overspanningen te maken zijn. Dit houdt de overkapping subtiel en toch sterk. Ook is het recyclebaar en dus goed voor het milieu. Lekker bewust!

3.

5.

Extra voorzieningen

Je terrasoverkapping of veranda nét dat beetje extra flair geven? Dat doe je bijvoorbeeld door het een bijzondere kleur te geven. De terrasoverkappingen van ALKU zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, en dat zijn er nogal wat! Kies bijvoorbeeld voor wit, antraciet of zwart metallic voor een luxe uitstraling of ga juist voor kleur voor een bijzondere look. Zelf bepalen of je in de zon of juist de schaduw zit? Dan kan de veranda uitgebreid worden met zonwering. Ook ingebouwde spotjes, terrasverwarming en verschillende profielen behoren tot de mogelijkheden. Maak het zo compleet als je zelf wil!

Kortom: of het nu hoog zomer of hartje winter is, met een overkapping in je tuin zit je letterlijk het hele jaar door goed. Meer weten? Neem dan contact op met ALKU of vraag een offerte aan.

ALKU
Alles over terrasoverkappingen en veranda’s
Volg ALKU op Facebook

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter