Wat Kanye West niet lukt, maar deze celebrities wel: interieurontwerper worden

3 augustus 2016
comp_yeezy

Als je de actualiteiten deze week een beetje hebt gevolgd, heb je vast gehoord dat Kanye West zichzelf zeer geschikt vindt als productontwerper bij IKEA. Zo heeft hij naar eigen zeggen grootse ideeën voor de inrichting van studentenkamers en onlangs is hij gespot bij het hoofdkantoor van de meubelgigant. Helaas voor Kanye: IKEA heeft vandaag te kennen gegeven dat zij voorlopig geen interesse hebben in een samenwerking. Kanye West mag zijn designplannen dus weer even laten rusten, maar wist je dat er verschillende celebrities wél aan het ontwerpen zijn geslagen?

Some people just have it all. Acteertalent, een gouden keeltje en óók nog eens (succesvol) interieurdesigner. Ja, ze bestaan en grote kans dat je ze kent. Hieronder een lijst met beroemdheden die een eigen design- of meubellijn hebben.

1. Justin Timberlake

Laten we maar meteen beginnen met een multitalent. Zingen? Check. Acteren? Check. Een eigen kledingmerk? Check. Een collectie van interieuraccessoires? Ach, waarom ook niet! Meneer Timberlake zit niet stil, dat mag duidelijk zijn. In 2012 lanceerde hij Home Mint in samenwerking met interieurstyliste en vriendin Estee Stanley. Inmiddels heeft Timberlake er de brui aan gegeven en richt hij zich vol op zijn zangcarrière, maar hey, het staat wel leuk op z’n cv.

Justin Timberlake

2. Cindy Crawford

Topmodel Cindy Crawford steekt graag de handen uit de mouwen en heeft – naast haar carrière als model – een eigen lijn met beautyproducten én een interieurmerk, genaamd Cindy Crawford Home. Haar meubels zijn o.a. te bekijken via Rooms To Go en we hebben ook meteen even haar commercial opgeduikeld:

3. Gwyneth Paltrow

Goop is het online kindje van Gwyneth Paltrow waar ze diverse eigen lijnen op etaleert. Zo heeft ze een eigen kledinglijn, beautylijn met o.a. biologische verzorgingsproducten en haar shop kent ook de categorie ‘kitchen & tabletop’. Hier vindt je allerlei soorten servies, bestek en ander tafelgerei.

header-kitchen-and-tabletop2_1024x1024
Gwyneth

4. Lenny Kravitz

Lenny Kravitz heeft meerdere manieren nodig om zijn visie en creativiteit te uiten. Vorig jaar lanceerde hij zijn eigen interieurcollectie in samenwerking met CB2: Kravitz Design Inc. Zijn stijl omschrijft zich het beste als eclectisch en elegant, waarbij veelvuldig gebruik gemaakt wordt van bijzondere materialen en texturen. Hoewel de zanger pas een jaar aan de weg timmert als designer, heeft hij al een bewonderenswaardig portfolio. Zo ontwierp hij kandelaars voor de Swarovsky collectie, ontwikkelde hij de creatieve visie voor een appartementencomplex en werden voor Kartell stoelen op de markt gebracht.

Lenny Kravtiz

12096201_975590615830955_8060294928696098618_n

5. Lauren Conrad

Deze it-girl, die vooral bekend is van de realityseries Laguna Beach en The Hills, heeft naast een succesvolle kleding- en beautylijn een superleuke eigen fairtrade webshop, genaamd The Little Market. Deze webshop staat bombol handgemaakte wereldproducten, gemaakt door mensen over de hele wereld. Hiermee zorgt Lauren voor werk in de gemeenschappen en zet ze zich in voor de strijd tegen armoede. The Little Market is een verzameling van té leuke producten, waaronder een heleboel home accessories.

Lauren

main.original.640x0c

6. Brad Pitt

Jep, zelfs Brad Pitt is aan de slag gegaan met design. Hij heeft al jaren een passie voor architectuur en heeft dit vertaald in een interieurcollectie in samenwerking met Pollaro. Laten we hopen dat hij geen definitieve carrièreswitch overweegt, want wij zien hem toch liever op het witte doek! Een greep uit de ontwerpen van Pitt’s hand:

pitt pollaro furniture hero IIHIH

7. Donald Trump

Oké, hij heeft het strikt gezien niet zelf ontworpen, maar Trump Home is ontwikkeld om de luxueuze leefstijl van Donald Trump te weerspiegelen. De producten kunnen alleen aangeschaft worden via geautoriseerde en exclusieve interieurwinkels en ja, er hangt een Trump-style prijskaartje aan.

slideshow_1

Catalog_web2_1024x1024

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter