Maak je interieur feestdagen-proof!

22 november 2017
bankstel 2

Over een dikke week start de feestmaand alweer. Hoog tijd om je huis hierop voor te bereiden dus. Waarschijnlijk heb je her en der nog wat spullen van vorig jaar liggen om je huis feestproof te maken, máár we weten allemaal hoe fijn het is om weg te kwijnen bij een volledig gestylde woonkamer of keuken. We selecteerden een aantal mooie items, zodat je interieur in ieder geval geen partypooper kan zijn.

Gezellig tafelen

Laten we eerlijk zijn, als je ergens naartoe gaat tijdens de feestdagen is dit dikwijls gerelateerd aan eten. Het voorkomen van last-minute puzzelen met zitplaatsen is dan wel zo prettig voor je bezoek. Zeker als je hele kroost ineens besluit om onverwachte aanhang mee te nemen. Ook fijn voor die lange avonden aan tafel: een goede ondergrond voor je bips! Hieronder een aantal degelijke tafels en stoelen, die ook nog eens heel interieurproof zijn:

// Eetkamertafel Bram & Eetkamerstoel Mats //

keukentafel 1

 // Eetkamertafel Lynn & Eetkamerstoel Ginger //

keukentafel en stoelen 3

// Eetkamertafel Tibor & Eetkamerstoel Joshua //

Zitcomfort

Als je dan toch bezoek hebt, kan een goed bankstel ook niet wegblijven. Heb je die al? Gooi er dan een warm plaidje of gezellige stapel kussens op. Extra sfeer gegarandeerd!

bankstel 2

 // Bank Bristol in verschillende kleuren //

bankstel 3

 // Hoekbank Nino //

Leen Bakker 1

// Verschillende kussens en plaids //

Creëer sfeer

Mocht je toevallig op bezoek gaan in het ietwat ongezellige huis van een famillielid? Maak dan gebruik van de gelegenheid en neem meteen een leuk wooncadeau mee, zoals sierkussens, een warme plaid of decoratieve (opberg)mand.

kussens samen

 // Bekijk alle sierkussens hier //

slaapkamer 1

// Plaid Mara & Lampenkap Sammie // Bekijk hier alle plaids

draadmand

// look-a-like Mand Stuttgart //

Meer inspiratie opdoen voor wooncadeaus? Bekijk hier nog meer woonaccessoires van Leen Bakker.

Beeld draadmand: dehuismuts

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter