Uitje in de kerstvakantie: Woon Wonderland bij Villa ArenA

27 december 2016
Kerstsfeer

Holidays are coming, Holidays are coming….  We vieren volop kerstvakantie en vaak brengen we in deze periode een bezoekje aan de woonboulevard. Logisch, want je hebt lekker veel tijd om langs alle winkels te struinen, nieuwe ideeën op te doen voor je interieur of hippe woonaccessoires te scoren. Staat een dagje woonwinkelen ook op jouw agenda komende weken? Dan hebben wij de gouden tip! Woonmall Villa ArenA is namelijk omgetoverd tot een winters sprookje waar van 27 december t/m 6 januari van alles te doen is. Welkom in Woon Wonderland!

Kerstboom

Villa ArenA laat zich van haar warmste kant zien, terwijl jij je in winterse sferen waant. Hoe? Check hier alle activiteiten in de woonmall en blok alvast een dag in je agenda!

Kraak de kluis

Omdat de decembermaand al duur genoeg is, maak je elke dag meerdere keren kans op superleuke (woon)prijzen. Iedere bezoeker ontvangt een scankaart met een unieke code. Scan de code, Kraak de Kluis en wordt een gelukkige prijswinnaar! Geen prijs? Niet getreurd! Iedereen die een ingevulde spelkaart inlevert maakt kans op de fantastische hoofdprijs van Woon Wonderland Villa ArenA. Kijk, dát is een goed begin van het nieuwe jaar!

Kraak de Kluis

Interieuradvies

Binnenkort gaan de gezellige boom en andere kerstversiersels weer de deur uit. Wil je toch graag de winterse warmte behouden in je huis met leuke winterproof accessoires (denk: vachtjes, plaids, kaarsjes!) of ben je van plan het nieuwe jaar in te luiden met een totale make-over? Schrijf je dan hier in om je te laten adviseren door professionele interieurstylisten. Jep, helemaal gratis. Handig!

Winter compilatie

Kinderparadijs

Heb je kids? Neem ze vooral mee, want aan amusement voor de kleinsten geen gebrek! Zo worden er heuse kinder-winterspelen georganiseerd, worden ze geschminkt, rijdt er een superstoere kersttrein rond én ontmoeten ze de leukste, winterse tekenfilmfiguren.

kids in-uit treintje

Hapjes en drankjes

Al dat shoppen maakt dorstig! Tijd voor een welverdiende pauze in de Kerst Stube met een warme chocomel met slagroom. Of vooruit, een glühwijntje mag ook! Natuurlijk is het ook gezellig zitten bij één van de horecagelegenheden, zoals Villa Break, Ballini, Bakerstreet, ROX of Grand Café 3&20.

Kerstcocktail

De perfecte afsluiter: massages

Alleen al hiervoor haasten wij ons maar wat graag richting de woonmall in het nieuwe jaar! Een dag woonshoppen afsluiten met een ontspannende massage, dit is toch gewoon het ideale uitje… <3

Dus, trommel vriendlief / gezin / vrienden op en laat je verwonderen! Tijdens Woon Wonderland gelden speciale openingstijden, zodat je extra lang van de winterse sfeer kunt genieten. Tip: kom lekker met de auto! Je parkeert in de avonduren namelijk gratis bij Villa ArenA tussen 27 en 30 december (van 17.00u – 20.00u).

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter