3 weetjes over de PVC vloeren van GAMMA

12 juli 2018
header

PVC vloeren zijn helemaal hip! PVC staat voor polyvinylchloride, een kunststof materiaal dat comfortabel aanvoelt. PVC vloeren zijn er namelijk in heel veel verschillende soorten, maten, kleuren en dessins. Graag delen wij 3 weetjes over PVC vloeren die jij wellicht nog niet wist. Ben je er wel van op de hoogte? Wie weet ben jij na het lezen van dit artikel volledig overgehaald om voor deze vloer te kiezen. (samenwerking)

9071970189342
9079935762462
1. Flexxfloors is hét merk als het om PVC vloeren gaat
Flexxfloors is een gemakkelijk te leggen, zelfklevende vloer van hoogwaardig kunststof onder andere te vinden bij GAMMA. Je kunt de vloer in alle ruimtes van je huis leggen. Ja, zélfs in de badkamer en keuken! Hoor je het woord flexxfloors, dan weet je vanaf nu dat dit hetzelfde is als een PVC vloer. Ga je zelf een PVC vloer leggen? Houd dan rekening met voorbereidingstijd! Het leggen van een flexxfloors is niet moeilijk, zeker niet wanneer je het GAMMA stappenplan ter voorbereiding gebruikt. Easy Peasy!

9064679702558

2. Lijkt net echt
PVC vloeren zijn er, zoals eerder genoemd, in verschillende kleuren en dessins. Zo kun je kiezen voor een vloertegel, die tot op het kleinste detail op echt natuursteen lijkt. Verder kun je ook kiezen voor een tof Portugees dessin. Dit staat vooral enorm tof in bijvoorbeeld de keuken, hal of badkamer. Ben je al langere tijd op zoek naar een houten vloer? Dan is ook hier PVC de beste oplossing. Er zijn namelijk heel veel verschillende houtsoorten en houtkleuren mogelijk. Kies je voor een houten vloer in de lengte of ga je voor een visgraatpatroon? Een PVC vloer is namelijk eenvoudig in verschillende patronen te leggen. Ideaal en het lijkt net echt!

8797563387934
3. Kan tegen een stootje
Doordat PVC een kunststof materiaal is, is het onderhoudsvriendelijk, geluidsarm, vochtbestendig én krasvast. Je kunt wel zeggen dat deze vloer wel tegen een stootje kan. Heb je vloerverwarming? Dat is geen enkel probleem! PVC is namelijk prima te combineren met vloerverwarming. Zo kun je onbezorgd een feestje geven en zul je de dag erna de vloer gemakkelijk schoon krijgen, waarna er geen spoor meer van het feestje te bekennen is.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met GAMMA

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter