TV in je interieur? Zo werk je ‘m weg

11 juli 2018
tv-kast-opbergmeubel1

Een tv in je interieur is leuk. Als je er gebruik van maakt dan. Maar zodra ‘ie uitstaat is het voor veel mensen een doorn in het oog.

De vraag “Wat moet ik doen met die televisie zodat ‘ie nog prima in m’n interieur kan blijven staan?” heeft waarschijnlijk bij een hoop mensen wel eens door het hoofd gespookt. Tot vandaag. Wij gaan je namelijk een aantal manieren laten zien hoe je jouw geliefde tv met gemak kunt laten staan in je interieur. Ten eerste kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om ‘m te omringen met allerlei andere kunstwerken. Wat voor kunstwerken dat dan moeten zijn maakt niet zoveel uit, maar je kunt bijvoorbeeld denken aan schilderijen of ingelijste posters. Deze hebben vaak dezelfde vorm, waardoor je tv al een stuk minder opvalt. Of je stopt ‘m in een open kast met vakken. Vooral bij een zwart exemplaar is jouw zwarte tv niet meer zo opvallend als daarvoor.

Mocht je je vooral storen aan dat zwarte vlak wat er maar staat te hangen zodra je tv uit is, dan word jij hier waarschijnlijk heel blij van. Jouw tv hoeft namelijk niet zwart te zijn zodra ‘ie uitgeschakeld is. Tegenwoordig zijn er namelijk tv’s die je kunt omtoveren tot een waar kunstwerk. Zo kun je een beeld kiezen wat je wilt tonen als er even niemand naar die televisie aan het kijken is.

Maar natuurlijk is er ook nog altijd de optie om er gewoon wat voor te schuiven zodat ‘ie helemaal niet meer zichtbaar is. Met een ruk aan de schuifdeur is die tv binnen no-time verdwenen (en weer tevoorschijn). En dit is ook vooral handig met al die extra apparatuur die ook nog bij je tv staan, boxen en een dvd-speler bijvoorbeeld. Bovendien zorgen deze schuifdeuren voor een warme uitstraling.

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Cover. vtwonen

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter