Bij Tapijtcentrum Nederland scoor je álles voor een goede basis

10 juli 2018
Tapijtcentrum_Nederland_header

Een vloer en raamdecoratie maken van jouw huis een thuis. Niets belangrijker om deze producten toe te voegen aan een goede woonbasis. Wanneer de basis goed is, kun je met accessoires zorgen voor je eigen sfeer. Maar waar scoor je nu de perfecte vloer of raamdecoratie? (samenwerking)

Tapijtcentrum_Nederland_karpet
Alles voor een goede basis
Het kan enorm lastig zijn om een goede basis aan te leggen. Ben jij op zoek naar de perfecte basis voor jouw woning? Loop dan zeker eens binnen bij Tapijtcentrum Nederland. Zij verkopen namelijk álles, ja echt álles voor een goede basis. Denk hierbij aan vloeren, trapbekleding, gordijnen en zonweringen! En dit allemaal in de nieuwste kleuren en materialen volgens de allerlaatste trends. Zeker weten dat jij een goede basis scoort!

Tapijtcentrum_Nederland_raambekleding
Service ten top!
Al denk je nu misschien, hmm niet helemaal mijn ding. Laat je hier zeker niet door weerhouden! Bij Tapijtcentrum Nederland ben je namelijk als klant echt Koningin (of Koning). En eerlijk is eerlijk, wie wilt zich nu niet voor even Koningin voelen? Zo heeft Tapijtcentrum Nederland de scherpste prijzen, een gratis inmeet- én montageservice en een supersnelle levertijd. Daarnaast wordt er altijd topkwaliteit volledig op maat geleverd en wordt er gedacht aan het milieu. Deze topservice wil je echt niet missen!

Interieuradvies op maat
Door de uitgebreide collectie aan vloeren, trapbekleding, gordijnen en zonweringen, kan het misschien allemaal wat teveel worden. Want hoe creëer je nu echt de juiste basis? Zelfs daar is een oplossing voor namelijk; interieuradvies op maat. Twijfel je over de kleuren of materialen? Dan is een interieuradviseur precies wat jij nodig hebt. Samen met jou gaan zij op zoek naar de stijl die bij je past. Op deze manier ontstaat er een voorstel dat geheel aansluit bij jouw wensen. Extra leuk: dit is geheel vrijblijvend én GRATIS!

9.
Over Tapijtcentrum Nederland
Tapijtcentrum Nederland is een echt familiebedrijf. Zo’n bedrijf wat wordt overgedragen van vader op zoon, al enkele generaties lang. Mooi om te zien dat de formule uit 1977 “Goed en niet duur”, zelfs in 2018 nog zo’n succes is. Er wordt naar gestreefd om iedereen zichzelf thuis te laten voelen. Er wordt altijd naar een resultaat gewerkt, dat precies aansluit bij jouw wensen. Op deze manier wordt er de perfecte leeromgeving gerealiseerd. Zoals Tapijtcentrum Nederland zegt; “meer woongeluk voor iedereen”. Met de juiste kleuren, materialen, services en adviezen helpt Tapijtcentrum Nederland jou bij het creëren van jouw perfecte woonbasis. Dus loop zeker een keer binnen bij een vestiging bij jou in de buurt!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tapijtcentrum Nederland

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter