Het kleinste kamertje: de allermooiste toiletten

4 mei 2017
Cover1

Het is vaak niet de ruimte waar je meteen aan denkt als je je woning een upgrade wil geven, maar we besteden er stiekem héél wat tijd: het toilet! En dan wil je er wel graag een beetje gezellig bij zitten, toch? Omdat het vaak letterlijk het kleinste kamertje is, kan het relatief gemakkelijk zijn om er een leuk optrekje van te maken. Dit doe je al met leuke accessoires, of te gekke toiletrolhouders, maar als je ‘t echt goed wil doen ga je aan de slag met gezellige tegeltjes en patroonvloeren. Poepchique! Check deze gezellige toiletten maar eens, daar wil je toch uren doorbrengen?

1.

Dit toilet is aangekleed met een gave vloer. Dit kan al genoeg zijn om je toilet een andere look te geven.

3.

Dit toilet heeft een rustige, landelijke uitstraling. De houten planken op de muur die doorgetrokken worden op het plafond zorgen voor een warme uitstraling. De fotolijstjes aan de muur in verschillende formaten geeft een speels effect.

5.

Door de vorm van de tegeltjes én het verschil in kleur van de vloer en de muren, is dit een speels toilet. Het kleine kamertje oogt, desondanks de verschillende tinten groen op de vloer, toch erg rustig. Heerlijk dus om daar je behoeften te doen!

8.

Een andere aanpak om je toilet op te pimpen is om je te focussen op de wand achter het toilet. De houten planken zorgen voor een neutrale, rustige look. Ook houden wij van de planten die er neergezet zijn.

 

7.

De vloer van dit toilet is een echte eyecatcher. Alle tegeltjes zijn verschillend, maar door de zwarte en witte kleurenkeuze toch rustig. Een mooie schilderij, poster of foto staat ook altijd mooi in het toilet of de badkamer.

6.

Dit toilet is wat rustiger. Er is bewust gekozen voor zwart en wit. Dit zorgt voor een rustige uitstraling.

Pimp je toilet met deze items!

a.

Mand van zwart draad

Calathea plantje

Toiletrolhouder

Gouden spiegel met ketting

Toiletmat grijs

Geurkaars

Olie geurstokjes

Handzeep Wild & Wonder

Houten poster Eugh…Cramp

Volg Meubeltrack ook op Instagram, Pinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie <3

Beeld: 1. my studio //  2. homedsgn //  3. home decor info //  4. apartment therapy  //  5. carrelages //  6. home designing

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter