Mooi roze is niet lelijk, 5x roze in huis

9 juli 2018
lebonmarche_paris_roze

Meisjesachtig, zoetsappig en een tikkeltje overheersend? Dan hebben wij het natuurlijk over de kleur ROZE!

Al een langere tijd wordt roze subtiel aan het interieur toegevoegd. Misschien is dat subtiel nu wel verleden tijd? Want zeg nu zelf, roze is toch altijd een goed idee? Daarom 5x roze in huis. En nee, dan gaan we natuurlijk niet voor de subtiele variant.

mama_kelly

1. Een roze bank

Roze op de wand? Dan zijn er natuurlijk 50 tinten roze, van pastel tot diep, het kan allemaal. Maar de uitdaging ligt hem nu net in andere roze elementen. Zou jij het durven om een roze bank in huis te halen? En dan uiteraard ook in een kek stofje zoals glimmend velvet!

velvet_bank

2. Lekker roze douchen

Hoe leuk zijn roze badkamertegels? Niet saai grijs of wit, maar roze! Sowieso zijn badkamertegels helemaal terug van weggeweest. Moest vorig jaar alles nog strak en glad, zijn nu hoogglans tegels niet meer te missen. We gaan terug in de tijd en kiezen zelfs voor badkamertegels in opvallende kleuren. Mooi roze is niet lelijk, toch?

Roze_badkamer

3. Sleeping pink beauty

Slapen als een prinses of prins, dat wil iedereen wel. Daarom is roze ook een mooie kleur voor de slaapkamer. Doordat roze een mengkleur is van warme kleuren krijgt de slaapkamer een sfeervolle boost. Geen saaie of kille ruimte meer. Ben jij toe aan meer warmte en sfeer in de slaapkamerstyling? Neem dan een slaapkamer met een touch of pink!

roze-slaapkamer

4. Koken in roze

Als dan toch bijna het hele huis roze elementen bevat, dan kan de keuken natuurlijk niet ontbreken? Of kies juist voor een volledig roze keuken en houd de rest van de kleuren rustig en neutraal. Op deze manier komt het roze een stuk subtieler over. Dat jij met roze een unieke keuken hebt, staat vast!

roze_keuken

5. Soft touch of pink

Je kunt er voor kiezen om een element in het roze toe te voegen, maar nog leuker zijn kleine accessoires door de gehele woning. Dit geeft een lekkere roze-boost, waardoor de kleur echt niet meer te missen is. Het leuke van roze accessoires is, het hoeft niet allemaal precies dezelfde kleur te zijn. Mix en match er lekker op los, en er ontstaat al snel een mooie roze gloed.

roze_accessoires_miss_jettle

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Cover. Le Bon Marché Rive Gauche  // 1. Mama Kelly Amsterdam // 2. Anthropologie  // 3. Histórias de Casa   // 4. ELLE Fotografie  // 5. Reform CPH   // 6. Miss Jettle

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter