5x interieur hotspots in Kaapstad

31 oktober 2016
Cover3

Meubeltrack goes international! Want tja, hotspots zijn er natuurlijk niet alleen in Nederland. Daarom gaan we vanaf nu ook op zoek naar de leukste hotspots op het gebied van interieur in het buitenland! We trappen maar meteen goed af met een gevalletje ver-van-huis, namelijk Kaapstad! Mocht je hier binnenkort gaan vertoeven (lucky you!) dan mag moet je deze adresjes zeker een bezoekje brengen.

Hemelhuijs

Of je nu voor een koffie of lunch op zoek bent naar iets wat écht bijzonder is, is Hemelhuijs een echte aanrader. Het interieur, het personeel en niet te vergeten de kwaliteit van het eten en drinken is fantastisch.

Hemelhuijs
71 Waterkant St
Hemelhuijs op Facebook

Processed with VSCO with f2 preset

Honest Chocolate

Koffie drinken bij Honest Chocolate is een must! Niet alleen het interieur ziet er gaaf uit, de cappuccino’s én de chocola lekkernijen zijn echt met liefde gemaakt.

Honest Chocolate
64A Wale St
Honest Chocolate op Facebook

Processed with VSCO with c1 preset

Cape Standard

Wanneer je een weekendje op zoek bent naar luxe, boek dan een pas gerenoveerde kamer bij Cape Standerd Lodge in Green Point. De mensen hier leggen je in de watten en staan dag en nacht voor je klaar. Deze B&B is ingericht door één van de 3 sympathieke eigenaren!

Cape Standard
3 Romney St, Green Point
Cape Standard op Facebook

Processed with VSCO with f2 preset

Dapper & Co

Als je van old timers en een goeie koffie houdt, ga dan naar Dapper & Co in het centrum van Kaapstad. Binnen staan oldtimers waaronder Porches en Jaguars. Vergeet niet om ook een carrot cake te bestellen, je eet je vingers erbij op!

Dapper & Co
Bree st
Dapper & Co op Facebook

Processed with VSCO with c1 preset

Stable

Als je denkt dat je in Kaapstad niet goed kan interieur shoppen dan heb je het mis. Je moet er even voor op zoek maar als je bij Stable binnenloopt heb je gelijk zin om je huis te veranderen met deze vrolijke interieur spullen!

Stable
65 Loop Street
Stable op Facebook

Processed with VSCO with f2 preset

 

Alle foto’s zijn gemaakt door hotspot-hunter Charlotte van Maasakker. Check hier haar Instagramaccount!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter