Frisse wind door je huis: gratis interieuradvies bij Villa ArenA

24 november 2016
Cover

Een beetje interieurliefhebber herkent het vast: de behoefte om regelmatig je inrichting te veranderen. Hartstikke leuk om te doen natuurlijk, want na elke wissel- en schuifsessie voelt je huis weer helemaal als nieuw. Voor iedereen die toe is aan een frisse wind door het interieur heeft Villa ArenA in december iets leuks georganiseerd: gratis interieuradvies door professionele interieurstylisten. Een half uur lang ga je met één van de stylisten om de tafel om een mooi plan voor jouw interieur samen te stellen. Na afloop kan je direct aan de slag met de nieuwe ideeën, want tja, leuke woonwinkels genoeg bij Villa ArenA! Dus, heb jij nog een gaatje in je agenda op 17, 18 of 26 december? Schrijf je dan hier in en ben zeker van een plekje!

Als je aan de slag gaat met een nieuwe inrichting wil je natuurlijk niet direct al je meubels de deur uit doen. En geen paniek, dat is ook helemaal niet nodig. Vaak kan je met dingen als kleur, licht en styling al een heel ander gevoel in je huis creëren.

Kleur op de muur

Kleur1

Warme lichtbronnen aanbrengen

Licht2

Styling van accessoires

Styling3

Geen bizar grote huizen met dure meubels of lofts waar jij alleen maar van kan dromen. Nee, het interieuradvies en de inspiratie die je opdoet bij Villa ArenA is realistisch en helemaal afgestemd op jouw woonsituatie. De interieurontwerpers geven je de gelegenheid om gerichte vragen te stellen en met eigen inbreng te komen als je al een  idee hebt welke kant je op wil. Dus wil je weten of die ene mooie hoekbank in je woonkamer past, hoe je bepaalde materialen kunt combineren of wil je je simpelweg laten inspireren om je inrichting nét dat beetje extra flair te geven? Dan zit je bij de inspiratiespot van Villa ArenA helemaal goed!

Praktische informatie:

  • Je kiest een datum en tijdstip waarop het jou uitkomt;
  • De interieurontwerpers hebben een half uur de tijd om jouw vragen te beantwoorden;
  • Om je tijd zo goed mogelijk te benutten is het fijn als je vooraf alvast nadenkt over wat je graag te weten wilt komen. Neem evt. foto’s, schetsen of kleurstalen mee;
  • Je ontvangt na de sessie een moodboard met de besproken punten;
  • Vol is vol, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Wil je alvast inspiratie opdoen en verschillende woonstijlen ontdekken? Volg Villa ArenA dan op Instagram en Pinterest voor de mooiste interieurs, trends en tips!

Woonmall Villa ArenA
De Entree 1
Amsterdam

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter