3x inspirerende badkamerstijlen van Soak

1 juni 2019
Omslagfoto advertorial

De badkamer; met een eenvoudige douche en wasbak ben je er tegenwoordig niet meer. Net zoals de woonkamer, keuken en slaapkamer, verdient deze ruimte ook wat extra aandacht op het gebied van interieurstyling. Je bent er ten slotte vrijwel iedere dag te vinden, toch? Juist. En om je een beetje op weg te helpen, lichten we in dit blog drie inspirerende badkamerstijlen uit. (samenwerking met Soak)

De doorsnee badkamer is in veel gevallen niet verbonden aan een specifieke interieurstijl. Toch kan het handig – en vooral mooi – zijn om deze te betrekken bij de rest van je inrichting. Ook kun je door middel van een paar kleine aanpassingen ervoor zorgen dat je een subtiele overgang creëert tussen verschillende stijlen. Zo kan een landelijke inrichting bijvoorbeeld prima gematcht worden met strakke, geometrische vormen en zelfs een industrieel interieur. Hieronder laten we zien hoe je dat zoal kunt doen:


1 / Landelijk met Landeya

1 - Sfeerbeeld - LANDEYA

De Landeya badkamerserie verleent zich perfect voor een speelse combi tussen landelijk vormgegeven badkamerobjecten, geometrische vormen en bijzondere details als een gouden accentkleur. Zoals je ziet zorgt deze samenstelling van kleuren en vormen er mede voor dat de ruimte een bepaalde mate van luxe en rust uitstraalt. Is dit waarnaar je op zoek bent? Dan bevat de landelijke én tijdloze Landeya serie vast meer aantrekkelijke kandidaten voor jouw badkamer.

Shop deze badkamerstijl:


2 / Industrieel met Modesi

1 - Sfeerbeeld MODESI

Mag de badkamer wel een tikkeltje ruwer zijn wat betreft inrichting? Dan is de industriële look van de Modesi serie wellicht een schot in de roos. De houtlook op dit wastafelmeubel is bovendien afgewerkt met melamine en krijgt daardoor een realistische, natuurgetrouwe uitstraling. Naast deze houtlook afwerking, bevat deze serie ook hoogwaardig witgelakte meubels. Met Modesi geef je je badkamer een stoere, ruwe en industriële uitstraling mét oog voor detail.

Shop deze badkamerstijl: 


3 / Tijdloos met Dowa

1 - Sfeerbeeld Dowa

Als je liever op safe speelt, dan is daar de tijdloze Dowa serie. Hierin vind je hoogglans witte keramische (en krasvrije) wastafels en duurzaam afgewerkte badkamermeubels. Door de kubistische uitstraling zijn deze items makkelijk met elkaar te combineren. Verder zorgt de minimalistische look van deze producten ervoor dat ze ook goed samen gaan met diverse interieurstijlen. Met Dowa zorg je in een handomdraai voor een strakke basisstijl waar je vervolgens dus verder omheen kunt bouwen.

Shop deze badkamerstijl:


 

Zoals je ziet kun je je persoonlijke interieurstijl- en smaak dus makkelijk mixen en matchen met verschillende badkamerstijlen, waardoor je badkamer binnenkort misschien ook wel volwaardig deel uitmaakt van je inrichting. Aan de slag!

 


Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter