(Her)gebruik die oude meuk

27 augustus 2018
het moonhuis1

Bewaar jij altijd alles? Dat kan zo maar eens handig uitpakken!

Het gebruiken (of hergebruiken) van oude spullen voegt net even wat meer sfeer toe in je interieur. Dus, mocht jouw zolder nog volstaan met oude meubels of andere oude spullen: haal ze naar beneden en geef ze een mooi plekje waar ze wél gezien worden.

Mocht jouw zolder helemaal vol gestampt zijn, maar zit er niets bij wat enigszins leuk zou staan in je interieur? Je kunt de meubels zelf pimpen door ze een ander kleurtje te geven of opnieuw te stofferen. Mocht dat ook geen succes zijn? Niet getreurd, er zijn gelukkig genoeg tweedehands winkels of winkels die producten met een oude look verkopen. Ook handig wanneer jij niet zo’n last hebt van verzamelkoorts. Maar, je kunt ook nog altijd bij je opa, oma of een ander familielid langsgaan en een kijkje nemen in hun verzameling. Wie weet mag je er wel wat van hebben!

Het hergebruiken van oude spullen kan jouw interieur boosten! Vintage is weer helemaal hip en heb je dus oude spullen, dan kan dit een echte eyecatcher zijn voor in je interieur: kijk maar eens naar de volgende foto’s:

 

 

 

Kijk maar naar deze deur. De hergebruikte deur heeft een stoere uitstraling en valt op door de witte muren en de witte vloer.

het moonhuis

Deze kapstok staat prachtig bij het houten bankje en de retro tegeltjesvloer. Het houten materiaal komt mooi uit tegen de donkere wand.

Nog een kapstok. Deze hal heeft een echte boerderij vibe en dan kan een mooie vintage kapstok natuurlijk niet ontbreken.

Toegegeven: vintage is hip. Én het is ook nog eens lekker voor de portemonnee. Yes!

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Cover. Het Moonhuis // 1. Ticking and Toile // 2. Het Moonhuis // 3. Exclusieve Binnenvloeren // 4. Lisa Romerein & Jute Home & Dering Hall

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter