Steel de show met deze kinderkamers van Riverdale

5 december 2017
1

Oh Riverdale, met je prachtige woonaccessoires die elke woonruimte en ieder interieur sieren. Zeker waar, maar think again. We hebben de meubelcollectie van Riverdale al eerder in de spotlight gezet, maar wist je dat Riverdale ook aan de kids heeft gedacht? Ze hebben namelijk hele toffe producten voor de kinderkamer, genaamd de BO. collection. Deze collectie bestaat onder meer uit mooie dekbedovertrekken, warme plaids, extra grote opbergmanden, stoere kisten en is ontwikkeld voor kids tussen de vier en twaalf jaar.

Naast praktische producten als de opbergmanden, kisten en klokken vind je er voldoende items om ‘echt kind te zijn’. Denk aan kussens die bestand zijn tegen kussengevechten en wandrekken voor alle vondsten, oneindige verzamelingen en vakantieschatten. Ook voor de oudere kinderen, dus eventuele studentjes in spé zijn er handige bureauaccessoires aanwezig in de BO. collection. Oja, mama’s opgelet! Je kunt je helemaal te buiten gaan aan mooie decoratie-items waar Riverdale – uiteraard – bekend om staat.

De meidenkamer

Meiden en roze. Zegt voldoende, toch? Een poederpasteltint roze in combinatie met een goud accent geeft de meidenkamer een stylish en chique uitstraling.

2

4

3

Shop the look

Producten roze

1. Wandklok Heart // 2. Tekstbord Heart // 3. Tekstbord Flower // 4. Dierenkop giraffe// 5. Trolley Romance // 6. Wandrek Cool // 7. Kussen Heart

De jongenskamer

Voor de jongenskamer zijn blauwe kleuren in verschillende tinten aanwezig; van kobalt- tot donkerblauw. Door blauw te combineren met oranje als subtiel kleuraccent, wordt er een sportieve sfeer gecreëerd.

6

7

8

Shop the look

Producten blauw

1. Lamp Star // 2. Dekbedovertrek // 3. Tafelklok // 4. Tekstbord Team blauw // 5. Mand Storage // 6. Dierenkop Rhino // 7. Vintage auto

Meer zien van de BO. collection van Riverdale? Neem dan een kijkje in de webshop of bezoek één van de fysieke verkoop- of inspiratiepunten.

Shop de producten van de eerste foto
Bekijk hier de hele BO. collection
Riverdale

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter