Welkom thuis bij Tapijtcentrum Nederland

30 augustus 2018
tapijtcentrum_natuur

Terug van vakantie, weer aan het werk of naar school. Met de welkom thuis acties van Tapijtcentrum Nederland, ben jij helemaal klaar voor het nazomerseizoen. P.s. er valt iets te winnen! (samenwerking)

tapijtcentrum_blauw_karpet
tapijtcentrum_nazomeracties
Overdosis aan inspiratie
Na heel veel fijne dagen en avonden buiten, heeft binnen zitten toch ook wel weer iets. De perfecte tijd om het binnen weer op-en-top gezellig te maken. Snel koude voeten? Kies dan een mooi karpet voor op de vloer. Mis je warmte in de woonkamer en/of slaapkamer? Ga dan voor de combinatie van een rolgordijn en overgordijn in warme tinten. Dát is pas echt heerlijk thuiskomen!

tapijtcentrum_pvc-vloer
tapijtcentrum_karpet
Haal de natuur in huis
Raamdecoratie en vloeren van natuurlijke materialen, in verschillende kleuren zorgen voor een neutrale basis. In het bezit van iets meer lef? Kies dan voor een rustieke vloer in visgraatmotief! Op zoek naar een krasvrije vloer? Kies dan voor PVC! Met het blote oog is er geen verschil te zien tussen pvc en een echt houten vloer. Ook PVC kan in visgraatmotief worden gelegd en geeft meer body aan de ruimte. Liever zachte voetjes? Kies dan voor een fijn tapijt!

tapijtcentrum_setting_blauw
Nazomeracties van Tapijtcentrum
Ben jij wel toe aan een frisse interieurwind? Dan heeft Tapijtcentrum Nederland nu hele fijne thuiskomacties! Zo is er tot wel 40% korting op geselecteerde producten. Krijg je 15% korting op alle meeneem karpetten. En is er maarliefst 10.000 m2 aan meubelinspiratie in de conceptstore in Best! Hele fijne acties om mee thuis te komen.

b_prodotti-115523-rel726be988e27b4d78b400dce130b9015c
Er valt iets te winnen!
Omdat wij geloven in een heerlijke nazomer, valt er iets te winnen. Namens Tapijtcentrum Nederland mogen wij namelijk één Fatboy Picnic Lounge vloerkleed t.w.v. € 269,95 weggeven! Meedoen? Kijk op onze Facebookpagina en Instagram naar wat je moet doen. En wie weet geniet jij straks op dit toffe plaid van de najaarszon!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tapijtcentrum Nederland

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter