Een interieur met stalen zenuwen

5 juni 2018
exclusivesteel deuren foto

De industriële look is ondertussen niet meer weg te denken uit interieurland. Het bestaat uit vele kenmerken die je ook gerust los van elkaar kunt gebruiken.

De meeste mensen denken bij industrieel al gauw aan bakstenen muren, grof hout, leer en staal. En dat is ook precies waar deze interieurstijl in uitblinkt. Maar mocht je industriële interieurs nou helemaal te gek vinden en vind je het nogal heftig om je stucwerk van de muur af te halen, dan zijn er nog meer opties. Zo kun je je interieur al een industriële touch geven door het toevoegen van staal. Jep, een van de kenmerken van deze interieurtrend.

2

En, geloof het of niet, ook staal kan je weer op verschillende manieren gebruiken. Met de welbekende stalen deuren bijvoorbeeld, is jouw interieur zo getransformeerd. Maar ook door het kiezen van meubels met een stalen onderstel krijgt je interieur dat industriële gevoel.

dbodhi bureau

Of kies eens voor stalen balken in plaats van de veelgebruikte houten balken. Misschien iets minder warm, maar wel zeker zo mooi. Én ook je plafond krijgt zo de aandacht die ‘t verdient.

4

7

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Cover. Exclusive Steel // 1. Liefwit // 2. Home Center // 3. Steinhauer // 4. An Artful Life

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter