Wakker liggen van een passie voor wonen

19 september 2018
Header_Mirjam_Meulenbrugge

Graag stel ik mijzelf aan je voor door middel van mijn eerste interieurblog! Wonen en alles wat daar bij hoort, vind ik heerlijk! Het is een passie die bijna ontembaar is.
01

Let’s meet!

Soms word ik wakker en weet ik het; dit gaat het worden.. of soms kan ik er niet van slapen en moet ik het eerst goed op een rijtje hebben wat ik wil. M’n hoofd kan mijn ideeën soms bijna niet bijbenen.. Maar mennn, wat word ik er gelukkig van.

02
04

Oneindige veranderdrang in huis

Toen ik kind was, was ik al bezig met veranderen en schuiven van mijn spulletjes op mijn slaapkamer. Mijn ouders waren helemaal niet zo, alles staat daar al 25 jaar op dezelfde plek ;-). Dus waar deze passie vandaan komt.. het zit blijkbaar in m’n bloed. Toen mijn man en ik in 2009 ons eigen grote-mensen-huis kregen, zag het er heel anders uit dan nu. Heel wat stijlen heeft mijn lieve, geduldige, veel-vervende man voorbij zien komen.

Ik probeer nou eenmaal graag van alles uit, waardoor al heel wat kleuren de revue gepasseerd. Elke week is het weer afwachten waar de meubels staan. Ik krijg er een kick van en mijn man en jongens laten mij lekker m’n gang gaan, lucky me!

05
06

Mijn woonstijl: scandinavian, secondhand & colour

Hoe heerlijk rustig word ik van scandinavisch design. Als ik mijn woonkamerdeur open doe, moet ik thuis komen, moet ik rustig kunnen gaan zitten en niet worden overprikkeld door allerlei accessoires. Ik heb daarin echt mijn weg moeten vinden. Zo belandden alle spulletjes wel eens op de eettafel om terug te gaan naar de basis; rust.

Die rust is er en heb ik aangevuld met deze twee: Marktplaats en de kringloop.. Och wat hou ik daar van! Het brengt ziel in ons huis, het maakt het een thuis. Veel mensen denken bij ‘rust’ aan kleuren als wit, zand, beige en lichtgrijs. Ik heb dit ook jaren toegepast in ons huis maar merkte steeds dat ik iets mistte; kleur! M’n hele huis schreeuwde om kleur. Nu durf ik los te gaan met blauw, groen, roze en zelfs geel. It makes me happy.

07

Creëer je eigen woonstijl

Tot slot.. wil ik iedereen die gaat klussen, die gaat kopen, huren of verhuizen meegeven: Blijf dicht bij jezelf! Maak een moodbord of zoek inspiratie op Instagram en Pinterest, maar blijf dicht bij jezelf. Alle trends en hippe woonaccessoires zijn leuk, maar passen ze ook bij jou? Horen ze bij jouw leven, vertellen ze een verhaal? Kom je thuis als je de woonkamerdeur open doet?Ik wel.. en dat is happiness!

Gezinsfoto_Mirjam_MeulenbruggeDit blog is geschreven door Mirjam. Zij woont met haar man en 3 zoons in een tussenwoning uit de jaren ’80, in een kindvriendelijke wijk in Deventer. De sfeer van Mirjam kun je omschrijven als, rustig, oude spulletjes met een ziel en persoonlijkheid. Mirjam hecht veel waarde aan het gevoel achter een product.

Je kunt mirjam volgen op Instagram @mirene.home.

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter