Zo maak je jouw eigen pronkmuur

13 september 2018
Large-Shelfmate-Natural-Teak_sf7_DTP_67-1024x690

Een lege muur over in huis, maar geen idee wat je ermee moet? Dan is de Shelfmate de beste oplossing! Tover in een handomdraai jouw eigen pronkmuur, groot of klein, hoog of laag, echt alle opties zijn mogelijk! (samenwerking)

Large-Shelfmate-Black_sf1_DTP_11-844x1024
Large-Shelfmate-Walnut-RVS_sf2_DTP_138-696x1024

Shelfmate je kleur!

Naast de bekende old teak uitvoering scoor je bij Korver Living nu 3 gloednieuwe varianten! We hebben het dan over Burned Black, European Oak en American Walnut. En om het plaatje helemaal compleet te maken kun je ook nog kiezen uit zwart ijzer als frame óf zilverkleurig rvs. Als dat nog niet genoeg is heb je tal van mogelijkheden als het gaat om shelfmate. Dubbele of enkele planken, smal en hoog of breed en laag. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Nog een lege wand in de keuken, hal of woonkamer? Dan is dit een hele toffe eyecatcher!

Large-Shelfmate-Black_sf8_DTP_29-1024x842
Large-Winemate-sfeer-UR-620050_8-758x1024

Wijnflessen aan de muur

Eerder lieten wij al weten dat er maar liefst 5 verschillende Winemates zijn ontworpen, om je wijnflessen op te kunnen uitstallen. Niet alleen flessen kunnen pronken aan de muur, maar ook de glazen doen gezellig mee. Zo heeft de Winemate ook de mogelijkheid om je wijnglazen op te hangen. Zo heb je wijn plus glazen binnen handbereik! En zeg eerlijk, dat is toch super handig.

Large-Shelfmate-Natural-Teak_Tuareg_sf1_DTP_177-1024x683
Large-Shelfmate-Walnut-Black_sf5_DTP_126-690x1024

3, 2, 1 pronken maar!

Door het superhandige systeem is het mogelijk om binnen 3 tellen (oké misschien iets meer) je eigen pronkmuur te maken. De verschillende kleuren, afwerkingen en formaten zorgen ervoor dat zelf het kleinste wandje in huis kan worden omgetoverd tot een pronkmuur. Denk bijvoorbeeld aan boven de bank, in de hal, in de keuken, boven je werkplek of misschien wel op kantoor? Wissel wijnflessen, wijnglazen, fotolijstjes of servies af met plantjes voor een fris geheel. Hoe ziet jouw perfecte pronkmuur eruit?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Korver Living


Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter