Hotspot: Hotel Nassau Breda

10 september 2018
panoramic-suite-1

Een plek die we je zeker niet wilden onthouden in Breda is met uitstek hotel Nassau.

Een top plek wanneer je houdt van design en interieurontwerp (guilty), maar ook voor niet-liefhebbers is het zeker de moeite waard. Want hoe vaak kun je nou ontbijten in een voormalig klooster? Precies. En ook al kun je nog prima zien dat het een klooster was, is het tegelijkertijd ook helemaal van nu, oftewel: roze velvet banken, okergele stoelen, (gekleurde) houten balken en visgraat vloeren.

bar-heiligdom

breakfast-room-1

entree-1

Naast de moderne twist die er aan het hotel is gegeven, zijn er ook zeker nog oude elementen terug te vinden. Zoals deze hal bijvoorbeeld, inclusief plafondversiering, pilaren en antieke kerkstoeltjes. En dat allemaal gaat prima samen met de oudroze kleur op de muren, love it!

entree-3

executive-room-4

executive-room-bathroom-1
front-office-2

Dat je niet alleen voor de ontbijtzaal naar hotel Nassau moet komen blijkt wel uit de trendy kamers. Hier is aan ruimte en gevoel voor stijl absoluut geen gebrek . En als je geluk (en geld) hebt kijk je ook nog eens uit over Breda. Dat is pas heerlijk wakker worden!
junior-suite-3

junior-suite-bathroom-1
panoramic-suite-3

panoramic-suite-bathroom-2

Verder is er naast een hotel ook een restaurant te vinden. Een nee, dan hebben we het niet over zomaar een restaurant, maar een wat exclusiever restaurant. Mét prachtig uitzicht en midden in Breda. Een gezellige avond gegarandeerd zou je zeggen!restaurant-liefdegesticht-3

restaurant-outside

salon-dillenburg

superior-room-1

superior-room-bathroom-2

En, ben jij van plan om eens een keer een kijkje te gaan nemen als je in de buurt bent?

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Hotel Nassau Breda & Joseph Briaire 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter