Een overdosis aan inspiratie tijdens ShowUp

7 september 2018
meubeltrack_header

Afgelopen zondag en maandag vond de najaarseditie van ShowUp plaats in de Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Wij zijn naar huis gegaan met een overdosis aan inspiratie! 

Zoveel mooie merken onder één dak, en dit is ons opgevallen:

_DSC2422
_DSC2407
_DSC2411
_DSC2419

4 soorten interieurtrends

De eerste trend wordt Soft Sense genoemd. Wat binnen deze trend opvalt zijn de nude tinten die zorgen voor geborgenheid. Daarnaast zijn marmer een gebreide materialen in foundation tinten, donkergoud en koper kleuren opvallend voor deze trend. Bij Craft Factory gaan we even terug naar de seventies, waarbij alles draait om grafische vormgeving. Oftewel, een interieur waarbij het lijkt alsof je door een videogame loopt. Recycling is binnen deze trend erg belangrijk, en hier wordt moeder natuur dan ook weer blij van. Kleuren en patronen uit de natuur, mogen gewoon in je interieur geplaatst worden. Een trend die je niet mag missen is Outlandish. Een bijna sprookjesachtige trend waarbij digitaal gemixt wordt met de natuur. Als laatste de trend Evergreens. Dit is een trend die zich richt op de klassieke historie. Materialen zoals riet en bamboe gecombineerd met verschillende tinten zwart zorgt voor een duistere, klassieke sfeer. Welke trend is jouw favoriet?

_DSC2439
_DSC2444
_DSC2465
_DSC2387
_DSC2392
_DSC2401
_DSC2405

Kleine ondernemers, met een mooi verhaal

Daarnaast viel ons oog op een aantal, hele toffe, kleine ondernemers. Als eerste Helen B. Helen maakt samen met mensen met een verstandelijke beperking verschillende producten. Je kunt ze herkennen aan de witte basis en de zwarte tekeningen. Als je goed kijkt, zie je er af en toe zelfs een leuk grapje tussen zitten (worden wij blij van). De tijd tikte al snel verder en dat was ook te zien op de ouderwets moderne klokken van Kloq. Een echt Nederlands bedrijf dat gevestigd zit in het Makerskwartier in Den Haag. Ontwerper Arjan maakte van de oude oma klok een nieuwe variant. Waar ga jij ‘m ophangen?

Daarnaast viel ons oog op de prachtige producten van Kinta. Wist je dat alle, ja echt álle producten, met de hand worden gemaakt? Hierdoor is geen enkel product precies hetzelfde. En er wordt heel nauw samengewerkt met de medewerkers uit Kenia en de Filipijnen. Door deze bijzonder samenwerking ontstaan deze stijlvolle producten. En dan is er nog het Nederlandse merk Valence. Dit is een ophangsysteem wat je heel eenvoudig zelf kunt samenstellen. Wil je een hippe kapstok of op een unieke manier plantjes aan de muur? Met dit systeem zorg je binnen een handomdraai voor een eyecatcher in jouw interieur!

_DSC2434
_DSC2434_1
_DSC2449
_DSC2458

Herfstachtig sfeertje

Op zoek naar een fijne herfstsfeer? Dan ben je bij Earthware en House Doctor zeker aan het juiste adres! Warme tinten en natuurlijke materialen zorgen voor een heerlijke sfeer. Zo haal je binnen een handomdraai de herfst in huis. Door de verschillende producten met elkaar te combineren is dit alles behalve saai! Gooi er bijvoorbeeld eens een warme roze-tint of de nieuwe flexa kleur van het jaar bij en je wilt het huis nooit meer uit.

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter