Dit is de flexa kleur van het jaar 2019!

4 september 2018
Spiced Honey woonkamer

Whoehoeee het hoge woord is eruit. We hoeven niet langer meer in spanning te zitten, want vanmorgen onthulde flexa de nieuwe flexa kleur van het jaar 2019! Wij zijn fan en jij?

Flexa kleur van het jaar 2019

Verschillende eisen

Het uitkiezen van een geschikte kleur van het jaar is een geheel proces. Daarnaast zijn er zelfs voor de kleur een aantal eisen om zichzelf ‘kleur van het jaar’ te mogen noemen. Zo moet de verf goed zijn voor muren. Want zeg nu zelf, het liefst rennen we nu naar een verkooppunt om zo snel mogelijk een muur te verven, toch? Daarnaast is het belangrijk dat het tijdsbeeld van nu wordt vertaald. Stiekem hebben we de kleur dus al een langere tijd kunnen zien!

Spiced Honey details Spiced Honey keuken Spiced Honey woonkamer

Spiced Honey it is!

Tadaaaa daar is hij dan; spiced honey! Een mooie warme honingachtige tint die met heel veel kleuren te combineren valt. De kleur behoort tot de aardetinten en straalt zeker een bepaalde luxe uit. Stiekem lijkt het wel een beetje goud! De kleur is gekozen om de sfeer van positiviteit en optimisme met zich mee te brengen. Ben jij op zoek naar meer warmte in je interieur? Dan is deze kleur zeker een aanrader!

Spiced Honey combineren Spiced Honey warme aardetint

Combineren maar

Na denim drift in 2017 en heart wood in 2018 is spiced honey een perfecte aanvulling op deze kleuren. Je kunt al deze trendkleuren namelijk ook prima met elkaar combineren. Flexa zelf heeft een aantal kleuren vastgesteld die een perfecte match met spiced honey vormen en de warme sfeer helemaal neerzetten. Klaar om te combineren? Kies dan voor; Pink Nudity, Lively Kraft of Joyful Ruby!

Spiced Honey Slaapkamer Spiced Honey Flexa

Tijd voor rust en ontspanning

In het gehaaste leven is iedereen in 2019 meer op zoek naar rust en ontspanning. Hierbij speelt de natuur en het samenzijn met dierbaren een belangrijke rol. We maken van ons huis een thuis en dit doen we met zachte pasteltinten, warme houtsoorten en zachte stoffen. Het is tijd om een rustgevende plek te creëren en heerlijk tot rust te komen!

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter