Inspiratieboost: badkamers met schuine wand

17 februari 2018
Uitgelichte foto vraagteken - Ook van Solebich DE

Is een ruime badkamer met rechte wanden je niet gegund in het huidige onderkomen? Bekijk dan deze inspirerende plaatjes van zowel grote als kleine badkamers met schuine wanden. Dit bewijst maar weer eens dat er altijd ‘ruimte’ is voor improvisatie en verbetering. Enne, zo’n schuine wand is het perfecte excuus als je ooit verlangde naar een bad!

Toegegeven: het is even puzzelen als je met schuine daken moet werken. Je wil tenslotte wel rechtop op je toilet kunnen zitten, of zonder hoofd stoten de douche uit kunnen stappen. Maar niets is onmogelijk, dus dit klusje ga jij gewoon klaren. Je moet alleen even weten hoe! De mate van helling van het dak is (uiteraard) van belang bij het indelen van de ruimte. Loopt het dak redelijk recht naar boven? Dan is het mogelijk om het toilet of zelfs de wastafel onder de helling te plaatsen. Is het dak écht te laag? Dan is een ligbad de oplossing! Buiten het in- en uitstappen heb je die ruimte boven het bad namelijk helemaal niet nodig! Wil je het helemaal romantisch maken? Ga dan voor een dakraam boven het bad! Wat is er romantischer dan heerlijk naar de sterren kijken vanuit je fijne ligbad…

Mocht het nou echt allemaal niet passen, dan is de beperkte ruimte tussen de muur en waar het dak écht te schuin is heel geschikt als kast- of plankruimte. Berg hier je handdoeken op, zet er een gezellig plantje neer of gebruik de ruimte voor je wasmand en geef je badkamer meteen een stijlvolle touch!

1. decorpad

4. Solebich DE

5. Ik ga bouwen

6. residence


 

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie! <3

Beeld: 1. solebich // 2. decorpad // 3. jillian harris // 4. solebich // 5. ik ga bouwen // 6. decordots

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter