Raak helemaal in de Nordic Mood met JYSK

13 februari 2018
94107

Vrijwel heel Nederland heeft de Scandinavische woonstijl inmiddels in haar hart gesloten. Anders gezegd: we kunnen er geen genoeg van krijgen, zo lijkt het wel. En daar speelt JYSK perfect op in met de nieuwe Nordic Mood collectie. De oorspronkelijk Deense retailketen zorgt met Nordic Mood voor een laagdrempelige manier om Scandinavisch design te integreren in je interieur. Minimalistisch, bohemian invloeden en uiteenlopende materialen, vormen en texturen kenmerken het eerste deel van deze collectie.

‘Eerste deel van de collectie?’ Jep, de gehele Nordic Mood collectie wordt iedere drie maanden vernieuwd met zorgvuldig geselecteerde items, die goed met elkaar combineren, maar ook afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. In het assortiment vind je onder meer een luchtig plaid met een eenvoudig patroon en franjes, een sierkussen met zachte structuur en een imitatie-lamsvachtje dat zorgt voor warmte en sfeer in huis.

94097

// MIX & MATCH

Je kunt de producten naar hartenlust met elkaar matchen óf juist speels mixen. Dit alles zonder minimalistisch Scandinavisch design uit het oog te verliezen. Meer een luxepoes? Dan voeg je simpelweg een metalen kaarsenkandelaar of vaas met gouden details toe. Door het gebruik van lichte, rustige tinten en ingenieuze details krijgt de gehele collectie een tijdloze uitstraling.

94098

Nachtkastje ILBRO (uitgelichte afbeelding) // Vaas TRISTAN /

Tafellamp ERNST, verkrijgbaar in zwart en wit /

94094

Plaid LINNEA /

94101

Tafellamp PATRIK // Kandelaar ASGE // Vaas LARIS /

94092

Mand FOLKVAR /

94100

Kunstplant THORMUND /

94095

Sierkussen PIL /

De Nordic Mood collectie van JYSK is vanaf vandaag te koop in de Nederlandse winkels en – uiteraard – in de webshop!

Nordic Mood is vanaf vandaag verkrijgbaar in alle 89 JYSK-winkels in Nederland
Bekijk hier het JYSK-inspiratieplatform voor Scandinavische trends
Neem hier een kijkje in de nieuwste folder

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter