Tijd voor een update van de kinderkamer?

30 mei 2019
SostreneGrene kinderkamer - 2

Naast het onder handen nemen van je huis gedurende de aankomende ‘kluszomer’, verdient het onderkomen van je kroost misschien ook wel een nodige update. Maar hoe richt je deze zo in dat zowel je kleine als jijzelf tevreden zijn over de styling? Geen zorgen! We verzamelden een aantal interieurproof ideeën voor deze ingewikkelde taak.

Een – voor veel mensen – extra lang Hemelvaartweekend verleent zich natuurlijk bij uitstek voor een dagje heerlijk aanrommelen in en rond je huis. Perfect om alvast wat plannen te smeden voor eventuele uitgebreidere aanpassingen in het interieur. De inrichting van de kinderkamer bijvoorbeeld? En pak er maar een pen en papier bij, want hieronder staan absoluut een paar hebbedingen.


HM Kids Spring 2019 - 1

// H&M Home

H&M Home lanceerde een tijdje geleden een prachtige kindercollectie, waarvan er – helaas, maar begrijpelijk – al veel items zijn uitverkocht. Deze collectie is een schot in de roos voor velen, want een styling gebaseerd op dieren is natuurlijk zeer geliefd! Bovendien bevat het ook een leerzame factor, want je kunt je kind het een en ander vertellen over de afgebeelde leeuw, olifant of giraffe. Andere producten uit deze kindercollectie vind én shop je hier.

Shop the look:


Ferm Living Kids - 1

Ferm Living Kids - 2

// Ferm Living Kids

Het jongere zusje/broertje van Ferm Living is ook een kanjer in het maken van kindercollecties. Ze ontwerpen keer op keer jaloersmakend leuke, originele én praktische items voor de kinderkamer. Ook dit merk betrekt het dierenrijk graag in haar collectie. Daarnaast zien we een voorliefde voor tropische aspecten als koningsfruit, bananen en schelpen regelmatig terug. Wij zijn fan!

Shop the look:SostreneGrene kinderkamer - 1
SostreneGrene kinderkamer - 2

// Søstrene Grene

Ondanks dat je voor deze – zeer betaalbare – kindercollectie van Søstrene Grene toch écht naar een fysieke winkel moet, wilden we ‘m niet zomaar weglaten in dit lijstje. En als je door welke omstandigheid dan ook niet ‘op pad’ kunt, selecteerden we een aantal look-a-likes op basis van bovenstaande plaatjes.

Shop the look: 


KEK Amsterdam - CK-022-int
KEK Amsterdam - Glow in the dark 1 - wallsticker_gitd_tree_grey_int

// KEK Amsterdam

Ben je nou écht op zoek naar iets bijzonders voor de kinderkamer? Dan moet je wat muurdecoratie betreft bij KEK Amsterdam zijn. Hier vind je vrijwel alles wat je kunt bedenken op een hoge kwaliteit behang- of muursticker, print op hout óf als poster. Er bevinden zich zelfs een aantal glow in the dark varianten in de collectie. Wauw!

Shop the look:

 

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!


Beeld: 1. Søstrene Grene / 2H&M Home / 3 + 4 Ferm Living Kids / 5 + 6 Søstrene Grene / 7 + 8 KEK Amsterdam

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter