Binnenkijken bij een lichte slaapkamer

7 maart 2018
Knipsel 2

Lekker binnengluren of überhaupt kijken naar wat anderen doen is de favoriete hobby van menig Nederlander, toch? Voor deze binnenkijker hebben we een prachtig ingerichte slaapkamer gevonden van een appartement in Amsterdam. De ruimte is gestyled en gefotografeerd door Holly Marder voor Avenue Lifestyle.

Voor deze slaapkamer heeft Holly gekozen voor een minimaal kleurenpalet met warme texturen en materialen én een beetje contrast om de verschillen tussen onderdelen aan te geven. Eenvoud is de sleutel tot succes in deze kamer. De eigenaar heeft een voorkeur voor minimalistisch, maar dat kan al gauw koel ogen  in de slaapkamer. Een mix van eenvoudige lijnen, textuur en warme natuurlijke materialen als linnen, wol, katoen, hout en aardewerk geven de ruimte sfeer.

IMG_0874-3-550x825

lamp 2

Plantjes samengevoegd

mooie hoek bed

Het hoge plafond van de slaapkamer wordt geaccentueerd door de twee simplistische hanglampen aan weerszijden van het bed. Door het opvallende zwarte koord, dat contrasteert met de witte muur, oogt de ruimte minder kaal. De kabels zorgen er trouwens ook voor dat je aandacht naar het bed wordt geleid.

IMG_3184-550x825

stoel samengevoegd

IMG_0735-550x825

tafel samengevoegd

IMG_3202-550x825 (1)

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Styling & fotografie: Holly Marder voor Avenue Lifestyle

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter