Wassen, koelen en drogen: dit zijn de beste witgoedproducten

30 oktober 2017
Cover

Witgoed. Iedereen heeft het nodig in huis, want probeer je maar eens een leven voor te stellen zonder wasmachine, koelkast of vaatwasser. Nachtmerrie! Wel zijn witgoedproducten vaak een behoorlijke investering en wil je dus graag goed onderzoeken welke merken aanbevolen worden of hoelang de dure, maar o zo noodzakelijke spullen meegaan. En wij helpen je daar graag bij! Daarom zetten we de best beoordeelde witgoedproducten voor je op een rijtje, zodat jij precies weet welke merken aan je eisen voldoen én waar je op moet letten als je een nieuwe wasmachine, droger, koelkast of vriezer gaat aanschaffen. Handig!

Wasmachines en drogers

Wasmachine1

Ah, onze geliefde wasmachine. Onmisbaar in huis als je niet met een ouderwets teiltje en wasbord aan de slag wil. Maar waar moet je zoal op letten bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine of droger? Allereerst is de grootte (en dus inhoud) van de trommel belangrijk. Bepaal dit aan de hand van de grootte van je huishouden. Hoe drukker in huis, hoe meer was, dus hoe groter de wasmachien mag zijn om zo het aantal wasbeurten te beperken. Let daarnaast op het energielabel van de wasmachine of droger, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan als de apparaten meerdere keren per week (of zelfs dag) draaien. Ook niet onbelangrijk: welke wasstanden heeft de wasmachine die je op het oog hebt en wat is het hoogste toerental? En om de buren te vriend te houden wil je wellicht ook even het geluidsniveau van je toekomstige wasmaatje checken.

Witgoedspecialist AO.nl heeft voor het assortiment van Blokker de beste wasmachines geselecteerd, zodat jij zeker weet dat je investering goed terecht komt. Dit zijn de best beoordeelde wasmachines en drogers:

Wasmachine Siemens

Siemens wasmachine (7 kg – 1400 toeren)

Wasmachine AEG

AEG lavamat wasmachine (7kg – 1600 toeren)

Wasmachine Haier

Haier HW80 wasmachine (8kg – 1400 toeren)

Droger Zanussi

Zanussi condensdroger (8 kg)

Koelkasten en vriezers

Koelkasten

Geen keuken is compleet zonder koelkast, en ook een vriezer is altijd handig. Veel keukens hebben standaard een koelkast ingebouwd, maar er zijn ook steeds meer mensen die kiezen voor een losse koelkast of koel-vriescombinatie. De afmeting van een losse koelkast is vaak een belangrijk aspect: gebruik je de losse koelkast als extra koelruimte naast je vaste koelkast, of moeten echt alle boodschappen erin passen? Een inhoud tot 150 liter is vaak al geschikt voor een huishouden tot 2 personen, maar woon je met 5 personen of meer, dan moet je toch wel echt kijken naar een inhoud van 250 liter of meer. Ook hier is het energielabel van belang, zodat je zeker weet dat je koelkast geen energie – en dus kosten – slurpt.

Ook de koelkasten en vriezers van Blokker zijn door AO.nl onder de loep genomen, met deze exemplaren als best beoordeelde producten:

Koelkast Samsung

Samsung koelvriescombinatie (188 liter)

Vriezer Siemens

Siemens vriezer (195 liter)

Koelkast Beko

Beko Amerikaanse koelkast (558 liter)

Wijnkoelkast

H. Koenig wijnkoelkast (6 flessen)

Witgoedweken

Op dit moment zijn bij Blokker de witgoedweken in volle gang. Dat betekent véél witgoed in de winkels en online shop én extra voordeel. Want als je nu een witgoedproduct aanschaft, wordt deze gratis thuisbezorgd! En dan is geen overbodige luxe, aangezien het vaak gaat om grote en zwarte joekels van producten.

Wil je meer weten over de best beoordeelde producten van Blokker? Bekijk dan de witgoedweken top 10 of de uitgebreide folder.

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter