Creëer eenvoudig je eigen design wanddecoratie met IXXI

22 februari 2018
Uitgelicht

Maak kennis met IXXI. Of beter gezegd: laat ze kennismaken met jou. Jouw foto’s om specifiek te zijn. IXXI maakt gepersonaliseerde wanddecoratie waar je absoluut ‘u’ tegen mag zeggen. De producten bestaan uit kaarten en koppelstukjes en bieden hierdoor eindeloze mogelijkheden in beeld, vorm en formaat. Klinkt duur, is het niet. Als Nederlands bedrijf – dat in 2010 is ontstaan – levert IXXI betaalbaar Dutch Design!

// GEPERSONALISEERDE PLAATJES

IXXI heeft op haar website een creatief platform opgericht waar je aan de slag kunt met eigen beeldmateriaal. Hiermee kun je een persoonlijke collage, vergroting of ‘pixel’ maken. De kaarten in het ontwerp kun je heel eenvoudig wisselen of aanvullen, zodat je interieur altijd up-to-date blijft.

1

2

// Voorbeelden van gepersonaliseerde IXXI collages //

// KUNST VOOR IEDEREEN 

Naast de gepersonaliseerde ontwerpen, biedt IXXI een inspirerende collectie met onder meer bekende werken van Het Rijksmuseum, verschillende topmerken, fotografen en designers van over de hele wereld. Mede hierdoor krijgen de makers van deze beelden toegang tot een groot publiek en wordt de drempel tot kunst of design in je eigen huis een stuk lager.

4

// Mona Lisa van Leonardo da Vinci uit het Musée du Louvre //

5

// Bouquet of Anemones van Louis Charles Ruotte uit het Museum of Fine Arts Boston //

3

// Around the World //

// CRADLE TO CRADLE

De producten van IXXI zijn afkomstig uit Nederland. Het bedrijf werkt samen met HP & Agfa en er wordt geprint op Synaps; een hoogwaardig synthetisch materiaal dat watervast, UV-bestendig en scheurvast is. Ook nice to know: Het hele productieproces is cradle to cradle gecertificeerd en dat houdt in dat alle restproducten milieuneutraal zijn én geschikt voor hergebruik.

7

// Quotes Black – Work Hard Play Hard //

6

// Peter Pan – Never grow up van Disney / Star Wars – Cool Club //

8

// Captain America van Marvel //

9

// New York van Kunst in Kaart //

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht, kijk dan even op de website van IXXI. De keuze is oneindig en je kunt úren rondturen door andermans creaties op de inspiratiepagina. Eén ding staat wel vast: Als je eenmaal weet wat je wil, heb je in no-time een echt kunstwerk aan de muur.

Ontwerp hier je gepersonaliseerde IXXI
Bekijk hier de kunstcollectie
Inspiratie nodig? Check de IXXI-inspiratiepagina

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter