Zee van ruimte aan deze eettafel van Korver Living

7 juni 2017
image

Heb je een groot gezin, vaak vrienden over de vloer of gewoon graag genoeg ruimte aan je eettafel? Dan hebben wij dé ideale tafel voor je gevonden! Dit exemplaar is stoer, strak en past perfect in een industrieel of landelijk interieur.

Een grote tafel is een absolute eyecatcher in je eetkamer. En deze wil je graag afstemmen op de rest van je interieur, want het moet wel één mooi geheel blijven. Daarom is het mogelijk om deze tafel zelf samen te stellen. Jij kiest het onderstel, het blad en de afmeting en voila! Je tafel wordt precies geleverd zoals jij hem graag wilt hebben.

farmer-en-farmero2

Het gaat om deze Farmer tafel die verkrijgbaar is bij Korver Living. Hij is van het merk Henders & Hazel en verkrijgbaar in allerlei maten, tot zelfs een tafel van 2.70 meter lang! Nodig je vriendengroep dus maar alvast uit, want hier kan je met 10-12 personen prima aan zitten. Hoe gezellig is dat!

Kies voor een stoere en robuuste X-poot of ga juist voor de stijlvolle V-vorm. Liever écht iets anders? Ook een hoge tafel behoort tot de mogelijkheden!

image (1)

Bekijk alle beschikbare modellen of neem een kijkje in de winkel van Korver Living!

Korver Living
Leeghwaterstraat 95
Sliedrecht

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter