Fleur je interieur op met deze DIY rozenslinger

13 mei 2017
Cover

Mocht je in een romantische bui zijn, let dan even op. Deze DIY zorgt namelijk direct een zoetsappige vibe in je interieur. Het kost wat geduld, maar het resultaat is om bij weg te dromen. Het is een soort slinger met rozenblaadjes en de instructies zijn simpel:

2.

Wat heb je nodig?

– Rozenblaadjes in je favoriete kleur (in deze DIY zijn echte rozenblaadjes van 4 rozen gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de nepvariant; die gaan lekker lang mee)
– Houten stok (of bijv. je gordijnroede)
– Naald en draad (draad in de kleur naar wens)

Wat moet je doen?

– Begin met de rozenblaadjes. Als je voor de echte rozenblaadjes kiest, ben je er dan van bewust dat deze DIY slechts beperkt houdbaar blijft. Verzamel mooie, grote blaadjes van (het liefst) zoveel mogelijk verschillende tinten voor een speels effect.

– Neem de roede en wikkel verschillende strengen touw om de stok.

3.

Gebruik de naald aan het uiteinde van het touw, om de rozenblaadjes gemakkelijk te ‘piercen’. Probeer zo dicht mogelijk bij het midden van de blaadjes te blijven. Zorg dat het touw pas door de blaadjes gaat als je ze op de plek hebt waar ze moeten hangen. Als je ze helemaal onderaan het touw al vastmaakt en moet verschuiven, wordt het gat te groot en is de kans groot dat het blaadje scheurt / niet goed blijft hangen (bij nepblaadjes zal dit probleem minder zijn). Mocht het blaadje niet goed blijven hangen, dan kan je een knoopje in het touw leggen

4.

Speel met de afstand tussen de blaadjes en wissel de lichte en donkere kleuren zoveel mogelijk met elkaar af voor het mooiste effect.

6.

7.

Meer DIY’s ontdekken? Check ze hier! 

Volg Meubeltrack ook op Instagram, Pinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie <3

Bron: homeyohmy 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter