Loungen en opbergen in de tuin doe je zo

12 augustus 2019
Palletkussens

Lekker loungen in de tuin: we houden er allemaal wel van. Zodra de zon zich even laat zien, weten we niet hoe snel we onze tuin spik en span moeten maken. En net zo snel als deze zich laat zien, kan het ook weer omslaan in een soort moesson. Precies wat je niet wil, wanneer je kersverse stapel lounge- of palletkussens met uiterste precisie hebt uitgestald.

De palletbank is tegenwoordig terug te vinden in menig achtertuin. Het is een praktische én goedkope optie die ook nog eens goed matcht met diverse tuinstijlen. Natuurlijke materialen als hout, riet en rotan zijn al een tijdje in trek en dat gaat helemaal op voor meubels die makkelijk in elkaar te zetten zijn.

Een stijlvolle palletbank inclusief kussens is doorgaans in een handomdraai in elkaar geknutseld en ziet er absoluut uit als een volwaardige loungeset. Uiteraard zijn er wel een paar belangrijke zaken om rekening mee te houden, mocht je lang willen genieten van je DIY zithoek.

Eigen huis en tuin

EHT foto 23

Comfortabel zitten is het halve werk

Klinkt zo’n DIY loungeset je ook als muziek in de oren? Mooi! Dan helpen we je meteen bij een cruciaal aspect: het comfort. Het is namelijk wel zo prettig als je er een hele middag of avond kunt doorbrengen, zonder last te krijgen van je derrière of rug. Dat bereik je door te kiezen voor een fijn stel palletkussens. En het liefst ook voor exemplaren die bestand zijn tegen weer en wind, hun vorm vasthouden én last but not least, passen bij de stijl van je tuin. Gelukkig zijn palletkussens tegenwoordig in oneindig veel kleuren verkrijgbaar, dus er zit altijd wel een geschikte kandidaat tussen!


Tuinkast

Opgeruimd staat netjes

Mocht het weer dan écht helemaal omslaan, of wil je je kussens voor een langere tijd veilig voor externe invloeden opslaan? Berg ze dan op in een handige tuinkast. Door ze in een speciaal daarvoor bestemde kast op te slaan, liggen ze bovendien niet meer onverhoopt in de weg of onder te stoffen in bijvoorbeeld de garage. Mooi meegenomen, toch?


Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter