Ook met kerst stijlvol opgeruimd!

18 november 2019
1. Omslagfoto

In je woning heb je bijna nooit genoeg opbergmogelijkheden. Een periode waarin dit helemaal geldt is de kerst! Doordat de kinderen vakantie hebben en je verschillende versieringen in je woning hebt hangen is een beetje extra opbergruimte absoluut welkom. (samenwerking)

Wanneer je toch toe bent aan nieuwe opbergmanden is het verstandig om te kiezen voor een type dat ook nog eens bijdraagt aan een leuke sfeer in je woning! Een goede keuze is bijvoorbeeld een mand die gemaakt is van natuurlijke materialen, zoals een exemplaar vervaardigd uit riet of rotan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die een dergelijke mand je biedt? Lees dan snel verder.

2. pexels-photo-1740748

Onder de kerstboom

Nog altijd is een kerstboom de perfecte versiering voor de feestdagen. Hoewel er niets boven een echte boom gaat, kun je tegenwoordig natuurlijk ook kiezen voor een realistische kunstboom. Dit geeft je veel meer gemak en is daardoor een ideaal stukje decoratie zonder al te veel moeite en zorgen. Ben je op zoek naar een leuke mand waar je de boom ín kunt zetten? Kies dan voor een variant die gemaakt is van natuurlijke materialen, deze draagt bij aan de sfeervolle uitstraling van de boom en is daardoor ideaal voor een fijn en warm interieur rond de feestdagen!

 5. Sfeerbeelden Meubeltrack

Interieurproof opbergen

Ondanks dat je het gehele jaar een nette uitstraling in je woning wilt, is dit gedurende de feestdagen natuurlijk helemaal fijn. Doordat dit een drukke periode is in verband met vakanties en de gebruikelijke kerstversieringen is het belangrijk om je woning opgeruimd te houden. Dit bespaart je een hoop opruimwerk wanneer er (onverwachts) visite of familie langskomt. Kies dus voor gemak en haal een handige opbergmand voor de kerstdagen in huis!

 4. photo-1511795392154-5b5d1b1be2b7

Decoratie materiaal

Naast dat een mand je een hoop functionele mogelijkheden biedt is deze ook perfect om je huis mee te decoreren. Neem bijvoorbeeld een iets kleiner exemplaar die je vervolgens vult met accessoires als kerstballen of kersttakken. Deze kan je vervolgens plaatsen in de vensterbank of op een andere plek in je woning om zo een knusse sfeer te creëren! Wees dus creatief in de decoraties die je combineert met de mand, zo kan je de leukste plekjes maken tijdens de feestdagen.

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter