Gezelligheid in de keuken met barkrukken

17 februari 2017
Cover1

Barkrukken horen alleen in cafés thuis? Think again!  Barkrukken zijn een echte aanwinst voor je interieur en we komen ze dan ook steeds vaker tegen in de keuken. Aan een royaal kookeiland, maar ook om slim om te gaan met beperkte ruimte. Hoe dan ook, barkrukken in huis zijn leuk!

Als onderdeel van ons interieur heeft de barkruk al een tijdje geleden zijn intrede gedaan. En sindsdien puilt Pinterest uit van de hippe keukens met hoge tafels en bijpassende barkrukken. Eerlijk, we kunnen er uren naar kijken, want de settings zijn o-zo-mooi. Het aanbod is enorm en barkrukken zijn er in vele soorten en maten. Hoog, laag, verstelbaar, van hout, van metaal, minimalistisch of juist industrieel… Het leuke van barkrukken is dat ze direct gezelligheid uitstralen. Of zou dat toch iets met de associatie  van een café te maken hebben… Anyway, wij zijn fan! Check deze prachtplaatjes maar eens:

2a

2b

2c

2d

Dit is toch om voor te smelten?! Je keuken wordt gewoon nét wat specialer als er barkrukken in staan. Ben jij gezegend met een flink kookeiland of een thuisbar? Of wil je binnenkort aan de slag met een hoge tafel en zoek je nog naar de perfecte barkruk? Dan zijn deze modellen misschien wel wat voor jou!

Kruk 1

Simpel, maar toch stoer. Deze robuuste barkruk met rugleuning en voetsteunen geeft een retro en speels effect. Ook verkrijgbaar in het wit en rood of zonder rugleuning.

Kruk 3

De good old barkruk zoals we hem kennen uit de kroeg. Maar dan bij jouw thuis! Gemaakt van gerecycled hout en lekker grof afgewerkt.

Kruk 4

Misschien hou je meer van een moderne, kunstzinnige look. Dan zijn dit jouw barkrukken! Minimalistisch en gemaakt van duurzaam kunststof. Ook verkrijgbaar in zwart en rood.

Kruk 2

Dit is misschien wel onze favo: de tractor barkruk. Stijlvol, stevig en bijzonder. Dit wordt de eyecatcher van je keuken. In meerdere kleuren, waaronder groen en blauw, verkrijgbaar.

Volg Meubeltrack ook op Instagram, Pinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie <3

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter