Style erop los met het HEMA wandrek

21 februari 2017
c2

Misschien heb je al ooit kennisgemaakt met de mooie design wandrekken van String Furniture. Prachtig, maar ook aardig aan de prijs. Daarom deden wij een vreugdedansje toen we een tijd terug deze look-a-like variant van HEMA vonden. En nu is hij weer terug van weggeweest: het HEMA wandrek!

rek

Het wandrek is simpel vormgegeven en doet Scandinavisch aan. Het is een goed alternatief voor de duurdere exemplaren, zeker als je het echte HEMA prijsje ziet. Waar voor je geld dus! Je kunt het gebruiken als boekenplank, maar ook om je mooiste woonaccessoires op te etaleren Mocht je nu denken dat het er kaal en wat saai uitziet, no worries! Met een beetje creativiteit style je dit wandrek tot een ware blikkenvanger. En dat ziet er ongeveer zo uit:

1.

2.

3.
5.

Het wandrek is 70 x 68 x 21 cm groot en geeft je interieur meteen een flinke boost. Met 3 verstelbare planken bepaal je zelf hoe hoog je ze plaatst. Of je het nu ophangt in de woonkamer, keuken of slaapkamer; plaats er wat leuke spulletjes en een groen plantje op en voila: klaar is je nieuwe favoriete decoratie in huis! Oké vooruit, omdat ie zo leuk is, hierbij nog wat mooie kiekjes:

@levenvanviv2

stellingkast-babykamer-mint

6.

Zeg nou zelf, voor die prijs kan je ‘m niet laten liggen toch?! Bestel jouw eigen HEMA wandrek nu hier.

Pssst, we hebben nog extra leuk nieuws! Vanaf nu t/m 5 maart is het Stapel op Stapelen bij HEMA. Dat betekent extra veel voordeel, ook op woonaccessoires! Check hier alle stapelaanbiedingen.

Beeld: 1. nordic days //  2. nr 215 //  3. pinterest //  4. instagram //  5. instagram //  6. wonen voor jou //  7. pinterest

 

Stapel op stapelen

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter