Betaalbare luxe: dit zijn de interieur uitblinkers van Xenos

14 december 2017
Chill stoel

Een beetje luxe in huis, dat wil toch iedereen? Comfortabele schommelstoelen, bijzondere vazen en fonkelende kandelaars, ze geven allemaal net dat beetje extra flair aan je interieur. Maar wáár haal je luxe woonitems vandaan zonder meteen de hoofdprijs te betalen? We kunnen het je vertellen! Xenos heeft namelijk de uitblinkers in het leven geroepen: een collectie van exclusieve producten die je voor fijne prijsjes in huis haalt. En dat kan je portemonnee wel gebruiken in deze dure decembermaand!

Naamloos

We kennen Xenos natuurlijk allemaal van de leuke woonaccessoires, oneindige keuze aan servies en keukenspullen en gezellige kleinmeubels. En hier zitten altijd wel een paar ‘uitblinkers’ tussen. Woonitems die je interieur een echte boost geven en eyecatchers waar menig bezoek jaloers op is. Deze producten hebben allemaal één ding gemeen en dat is lage prijs. En omdat Xenos best weet dat het weken zijn waarin je geld praktisch verdampt, geven ze ook nog eens korting op bijna al deze topproducten. Onze budgetproof favorieten hebben we voor je op een rijtje gezet, zodat jij dit barre weer niet hoeft te trotseren, maar lekker van onder je dekentje kunt shoppen!

Luxe loungen

De ultieme lounge stoelen shop je bij Xenos! Wat dacht je van een hangstoel met standaard, een XL zitzak of een heerlijke papasan om in weg te zakken. Zo kom je de deur helemaal niet meer uit!

Lounge

Lounge stoelen2

1. Zitzak XL cognac //  2. Hangstoel cocoon //  3. Lounge stoel Papasan //  4. Hangstoel Swing //  5. Hangstoel Knoet

Sfeervolle decoratie

Deco samen

Deco-1

1. Opbergmand Malmö //  2. Lichtslinger cottonball wit //  3. Vaas breed en smal //  4. Kandelaar //  5. Spiegel met sierrand

De zachtste kussens en plaids

Textiel

Textiel samen

1. Kussen met bladprint //  2. Gestreept plaid //  3. Kussen met tijger //  4. Kussen met pauwen //  5. Blokjes kussen okergeel //  6. Kussen met blad

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie <3

Externe beelden: lady still //  britta bloggt

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter