Musthaves voor je interieur van d-Bodhi

15 december 2017
tbd-zoom (1)

Over de meubels van d-Bodhi heb je ons eerder enthousiast horen zijn. Ze zijn namelijk handgemaakt en de materialen op duurzame wijze vervaardigd. Met andere woorden: ieder item is uniek en krijgt daardoor een eigen karakter. Robuuste natuurlijke meubels met een strakke noot van design is de best mogelijke omschrijving als we kijken naar de hergebruikte onderdelen zoals hout, denim, ijzer, papier en zelfs rubber. Korver Living selecteerde uit deze artikelen een aantal musts voor het interieur onder de noemer Must LivingHierin komen producten aan bod die als het ware onmisbaar zijn voor je huis.

Salontafel Bumper

 Een salontafel of bijzettafeltje is niet meer weg te denken in de woonkamer. Eentje die stevig op z’n stalen pootjes staat is sowieso een must, zoals dit fijne exemplaar.

salontafel-bumper-rechthoekig-45x35x50-cm-teak-and-iron-white-wash-3

Fauteuil Jamaica

 Rotan. Je houdt ervan of niet, maar je kunt niet ontkennen dat zo’n natuurlijk stoeltje er gezellig uitziet, toch? Hij is bovendien een stuk stabieler dan andere versies door het ijzeren frame aan de onderzijde. Ook superleuk met gekleurde kussentjes!

fauteuil-jamaica-79x75x70-cm-natural-rattan-powder-coated-frame-6

Tafel Catch

Je wil wat hout in huis voor de warme uitstraling, maar je vindt een doorgezaagde boomstam net een stapje te ver gaan. Dit tafeltje van glad afgewerkt teakhout is de ideale oplossing!

tafel-catch-50x50x50-cm-teak-and-iron-natural-3

Wandtafel Bumper

Met deze wandtafel maak je de entree van je huis een stuk aantrekkelijker.

wandtafel-bumper-80x140x40-cm-teak-and-iron-white-wash-3

Dienblad Medaillon

Dit robuuste dienblad is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals olijfgroenturquoiselichtblauworanje en wit.

dienblad-medaillon-afname-per-2-5-5x58x40-cm-black-6

Tafel Timber

Durf je wél voor een zichtbaar stukje natuur in je huis te gaan? Kies dan voor deze bijzettafel van teakhout en ijzer. Net zoals de Tafel Catch staat de tafel op hoge, stalen pootjes maar is deze tafel wat ruwer in de afwerking.

tafel-timber-50x50x50-cm-teak-and-iron-natural-3

Salontafel Bumper

Kijk even naar de afwerking van deze prachtige salontafel. Deze eyecatcher mag er absoluut zijn in je woonkamer! Het stalen onderstel brengt een industriële uitstraling met zich mee.

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Korver Living
Bekijk hier de complete selectie van Must Living
Volg Korver Living op Facebook en Pinterest

Beeld: 1 + 8 De Troubadour  // 2 t/m 7 dtp.import

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter