Deze wasbakken maken je badkamer up-to-date

18 januari 2018
DIY Floating sink shelf - The Merry Thought

De meest voorkomende – en inmiddels gedateerde – wasbak is wit en heeft doorgaans een ovale vorm. Daar zijn we eigenlijk wel een beetje op uitgekeken. Met het vervangen van je wasbak kun je je badkamer een flinke update geven, zonder al te veel kluswerk. Of je nu voor vertrouwd rond, vierkant of een rechthoekig exemplaar gaat, deze wasbakken maken je badkamerbezoeken een stuk plezieriger.

De wasbak is dé plek in de badkamer waar je de meeste tijd besteedt. Je make up, haren, tandenpoetsen. Daarom is het niet onbelangrijk dat je wasbak aan al je wensen voldoet. Zoals we net al zeiden: wasbakken komen in verschillende soorten en maten. Niet alleen de vorm van de wasbak is belangrijk, ook het meubel onder de wasbak is van belang. Kies je voor een vintage meubel, zoals in de eerste foto. Of kies je ervoor om amper of geen meubel onder je wasbak te plaatsen, zoals in de tweede en derde foto. Een derde optie is om te kiezen voor een plank onder je wasbak.

8439d0307e13bd0585e473d9ca072f58712d3061

Wasbak Coralie - London Basin Co.

Wasbak Coralie – London Basin Co.

Bilthoven Diana 72 dpi-48

Project van Diana van den Boomen – Interieurontwerp 

April and May - Interior Design

April and May – Interior Design

 

Flowers-on-gray-minimal-bathroom-sink

GIA Renovations – Badkamer renovatie bedrijf

 


Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: 1. the merrythought // 2. at media // 3. london basin company // 4. fantastic frank // 5. diana van den boomen // 6. april and may // 7. gia renovations

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter